TI-POD - EP #12: Mentaltræning

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #12: Mentaltræning

Bliv mere effektiv med mentaltræning

En af de primære årsager til, at vi har svært ved at nå alle de ting, vi gerne vil, er – at vi har svært ved at bevare koncentrationen omkring en enkelt opgave. Vi bliver afbrudt og distraheret – ikke bare af kolleger og nye mails, der tikker ind, men også af vores egne tanker.

Det er der heldigvis råd for. I denne episode skal det handle om mentaltræning, og hvordan vi helt konkret kan bruge det til at blive mere effektive.

Dagens gæst er Julie Gadegaard, der er kandidat i kommunikation, certificeret mindfulnessinstruktør og kognitiv ACT-terapeut. Hun har desuden specialiseret sig i meditations- og mentaltræningsteknikker.

Lyt med og bliv klogere på forskellen på bevidsthed og opmærksomhed. Har du lyst til at prøve nogle af teknikkerne af, ligger der en vejledning til en kort mentaltræningsøvelse.

God fornøjelse.

Vil du prøve en mental øvelse? Så prøv disse to:

Lyt til episode #12 her:

Hvis du vil have værktøjer til at håndtere eller forebygge stress, kan vi tilbyde flg. Kurser:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt