TI-POD - EP #20: Digital transformation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #20: Digital transformation

Buzzwords eller brugbar teknologi?

Digitalisering, digital transformation, robotter, AI, machinelearning og eksponentiel udvikling. Det er ikke buzzwords vi mangler, når vi taler om fremtidens arbejdsmarked og det medarbejdere skal kunne arbejde i. Men hvad betyder det egentlig? Skal vi være bange, utrygge eller forventningsfulde?

I denne podcast-episode har vi inviteret Cathrine Lippert fra Center for Robotteknologi her på Teknologisk Institut til en snak om, hvad vi egentlig BØR tale om når vi taler digital transformation. For måske handler det slet ikke om alle de fancy ord og teknologier, men mere om den måde vi arbejder sammen på og rammesætter forretningen.

Digitalisering handler med andre ord ikke blot om ”at sætte strøm til” for digital transformation handler måske i virkeligheden mere om ”transformationen” – altså forandringen - og mindre om det digitale.

Lyt med - det er ganske gratis.

God fornøjelse!

Lyt til episode #20 her:

Vil du vide mere om, hvordan man lederi fremtiden - så læs med her:

Mangler du digitale værktøjer?

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt