TI-POD - EP #24: Skriftlig kommunikation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #24: Skriftlig kommunikation

Når skriftlig kommunikation er god kommunikation

Skriftsproget er essentielt i en erhvervsmæssig sammenhæng, fordi det er blivende og dokumenterbart, og med mailens indtog, har den skriftlige kommunikation fået en enorm betydning i de fleste danskeres arbejdsliv.

Mailen er speciel, fordi den kan give anledning til tvivl, fordi den på samme måde er et professionelt arbejdsredskab, men også på mange måder indbyder til en mere mundtlig og uformel kommunikation.

Men det gode gamle skriftsprog, som har haft en tendens til at være lidt distancerende – det såkaldte ”kancellisprog” – er på tilbagetog i arbejdslivet og erstattes stille og roligt af et mere aktivt, moderne og modtagerorienteret skriftsprog. Et sprog, som fungerer bedst, hvis det er kontekstorienteret. Og følger man et par små gode regler, så kan man faktisk hurtigt lykkes endnu bedre med sin skriftlige kommunikation.

I denne episode taler jeg med Susanne Nonboe Jacobsen, der sammen med sin partner Ellen Åndahl, til daglig arbejder med danske virksomheder om at blive endnu bedre til at kommunikere skriftligt.

God fornøjelse!

Lyt til episode #24 her:

Vil du vide mere om emnet, så læs med her:

Teaservideo:

Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt