TI-POD - EP #4: Vi er alle sælgere

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #4: Vi er alle sælgere

Vis interesse for kundens behov, og øg omsætningen

Hvordan kan du være med til at øge omsætningen i din virksomhed – også selv om der ikke står ’sælger’ på dit visitkort?

Der er ikke noget nyt i at tale om, at alle i virksomheden skal være med til at tage ansvar for salg, service og gode kunderelationer. Men der er langt fra tale til praksis!

Selv om vi kan se pointen i styrke bundlinjen, så er der mange der enten tænker – ”det er ikke mit job at sælge” eller som bare synes, det er rigtig svært eller direkte ubehageligt at have en sælgende tilgang.

Men det behøver ikke at være så slemt! Faktisk kan man gå så vidt som til at sige, at den rette måde at arbejde med salg på kan give større arbejdsglæde! Det har Leon Birdi i hvert oplevet i flere organisationer. Leon, der medvirker i denne episode, er specialist i kunderelationer og arbejder med salgs- og serviceoptimering i både offentlige og private organisationer. Og så er han bare rigtig god til at gøre det med salg til noget, der er håndgribeligt, overkommeligt og måske endda sjovt.

Lyt med og få:

  • Konkrete råd til, hvordan du kan bidrage til salg – uden at være sælger
  • Gladere kunder, gladere medarbejdere og øget omsætning
  • Klar besked om, hvorfor det gode salg IKKE handler om 2 Marsbarer for en 20’er

Lyt til episode #4 her:

Lær mere om salg og service

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt