TI-POD - EP #58: Konflikthåndtering - hvor starter du?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af høretelefoner, varm kaffe og en mobil - Teknologisk Instituts podcast-billede

TI-POD - EP #58: Konflikthåndtering - hvor starter du?

Lær konflikthåndtering 

Konflikter kan opstå alle vegne - både privat og på arbejdspladsen. De føles ofte ubehagelige, og vi vil helst gerne undgå dem. Vi bliver dog nødt til at konfrontere dem, så vi kan løse dem. Hvis vi ikke løser dem, kan det have store konsekvenser på arbejdspladsen. Medarbejderne kan f.eks. blive uproduktive, og der kan opstå en dårlig stemning.

Vi lærer gennem konflikter og udvikler os både på det personlige plan og i arbejdslivet. Derfor er det vigtigt, at vi tager hånd om dem. Med de rette værktøjer bliver det nemmere at håndtere konflikterne på bedst mulige måde.

Bliv klogere i #58, hvor Lasse Tørslev fortæller om konflikthåndtering. Han snakker bl.a. om, hvad konflikter er, og hvordan vi kan håndtere dem konstruktivt.

Lyt til episode #58 her:

Udvlagte kurser med konflikthåndtering: 

Se alle kurser i konflikthåndtering.

Læs mere: 

Teaservideo: 

​Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt