TI-POD - EP #7: Effektive teams

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #7: Effektive teams

Nå nye højder med effektivt samarbejde

Man siger, at 1 + 1 giver tre, når man samarbejder – men effektivt teamsamarbejde kommer ikke af sig selv. Man skal have det rette fundament, for at teamet sammen kan nå nye højder.

I denne podcast episode sætter vi fokus på, hvad der skal til for at skabe det gode samarbejde. Og for at blive klogere på det, har vi inviteret Pia Torreck, der har mange års erfaring som leder inden for både den offentlige og private sektor. Pia er Master i Positiv Psykologi og Certificeret Coach og hun underviser bl.a. i, hvordan man opnår High Performance Teams.

Nøglen er tillidsfulde relationer, for jo bedre vi kender hinanden og har tillid til hinanden i et team – jo bedre performer vi. Konflikter kan være gode, hvis de foregår i en kultur, hvor relationerne ikke er på spil. 

Og så er det naturligvis også vigtigt med tydelig forventningsafstemning om fælles mål og spilleregler.

Lyt med og få ingredienserne til, hvordan teamsamarbejdet etableres og styrkes gennem opbygningen af tillid, fælles fodslag og plads til uenighed.

God fornøjelse.

Lyt til episode #7 her:

Få mere viden og se hvilke kurser vi har på området her:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt