TI-POD - EP #90 Psykologisk tryghed

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et bord med høretelefoner, en telefon og en kop kaffe

TI-POD - EP #90 Psykologisk tryghed

Hvordan skaber vi en arbejdsplads, hvor alle tør bidrage?

Hvad sker der på en arbejdsplads, hvis medarbejderne ikke tør sige deres mening? Hvis man ikke tør komme med nye ideer, udfordre holdninger og status quo. Eller når man slet ikke tør sige det højt, hvis man begår fejl? I værste fald kan det have alvorlige konsekvenser for selvsagt medarbejderne, virksomheden og måske også omverdenen.

Det taler vi om i denne episode af TI Pod, hvor Julie Gadegaard gør os klogere på psykologisk tryghed, og hvorfor det er så vigtigt, at medarbejdere tør ytre deres mening.

Det kan vi bl.a. ved at fokusere på den psykologiske tryghed. Og hvad er det så, tænker du måske. Det skal dagens gæst Julie Gadegaard gøre os klogere på i dag.

Lyt til episode #90 her:

Udvalgte relevante kurser:

Lær mere om emnet:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt