Kurser

Nyt1 dags kursus, MasterClass 
Læring inden for et specifikt emne

Udvikl din serviceforretning gennem Fremtidens Bæredygtige Servicekoncepter

10. september 2024 Aarhus
17. september 2024 Odense
24. september 2024 Brøndby
DKK  500
ekskl. moms
Nr. 91556

Deltag i denne masterclass og opdag, hvordan strategisk bæredygtighed og digitalisering kan transformere din virksomhed. Du vil gå hjem fra dette endagskursus med en masse inspiration til at udvikle din forretning og udforske nye vækstmuligheder.

Bliv inspireret til strategisk bæredygtighed og digital innovation

Oplever du det som svært at se bæredygtighed som en god forretningsmulighed? Finder du det udfordrende at omsætte services og ydelser til en profitabel forretning? Mangler I de nødvendige digitale kompetencer til at løfte den udvikling, som langt de fleste virksomheder befinder sig i netop i disse år?

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighedsfremmende tiltag for de fleste virksomheder udgør en nødvendig, men udfordrende investering. Derfor stiller vi vores viden og erfaring indenfor området til rådighed for dig, der savner inspiration til, hvordan du kan arbejde med det i praksis.

På vores masterclass får du indsigt i, hvordan bæredygtighed og digitalisering kan styrke din virksomheds økonomiske vækst og skabe en grønnere profil. Du får også konkret viden om, hvordan du med servitization integrerer bæredygtige løsninger og digital strategi effektivt i din forretning.

Masterclassen er designet til at styrke dit grundlag for at arbejde med bæredygtighed, servitization og digitalisering. Det giver dig og din virksomhed mulighed for at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt disse strategier er relevante at forfølge yderligere.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af spørgsmålene ovenfor - så skal du deltage i denne masterclass!

Har du spørgsmål til det faglige indhold på denne masterclass kan du tage fat i enten chefkonsulent Andrew Hoff (hof@forcetechnology.dk / 22 69 71 81) eller konsulent Tobias Uhd (tobu@teknologisk.dk / 72 20 18 49).

Deltagerprofil

Denne masterclass er særligt designet til virksomhedsejere, ledere og nøglemedarbejdere inden for fremstillingsindustrien, som er ansvarlige for eller interesseret i strategisk udvikling og innovation af deres forretning. Masterclassen henvender sig til dem, der ønsker at integrere bæredygtighed og digitalisering i deres forretningsmodeller for at opnå økonomisk vækst og en stærkere markedsposition.

Udbytte

 • Inspiration og idéer til integration af servitization, bæredygtighed og digitalisering i forretningen
 • Viden inden for feltet baseret på konkrete erfaringer
 • Et bedre beslutningsgrundlag til udvikling inden for feltet
 • Forståelse for kravene for implementering af bæredygtige servicekonceptet
 • Indsigt i feltet gennem reelle cases på fremtidens bæredygtige servicekoncepter
 • Netværk med andre virksomhedsledere i lignende situationer

Det får du på kurset, masterclass

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Program

Programmet for dagen består af følgende:

 • Introduktion
 • Erfaringer fra de to Industriens Fond-projekter, Servitize.DK og Fremtidens Bæredygtige Servicekoncepter
 • Strategiske tanker med indblik i relevante teorier og modeller
 • Gennemgang af praktiske cases
 • Udforskning af forskellige forretningsmodeller
 • Hvordan går jeg videre med arbejdet efter i dag?
 • Evaluering af masterclassen

Form

Dette er en masterclass, dvs. et endagskursus, der kombinerer oplæg med øvelser og cases. Efter kurset tilbydes du et uforpligtende og gratis strategisk sparringsmøde af 1 times varighed, fokuseret på jeres specifikke udfordringer.

29696
29697
Underviser

Tobias Uhd

Tobias er konsulent inden for Fremtidens Bæredygtige Servicekoncepter. Med en solid baggrund i forretningsudvikling, serviceinnovation og digital transformation har han været involveret i flere udviklingsprojekter. Hans innovative tilgang og stærke drivkraft sikrer, at virksomheder er godt forberedt på fremtidens udfordringer.

Underviser

Andrew Hoff

Andrew er chefkonsulent hos FORCE Technology og har mange års erfaring inden for teknologisk forretningsudvikling. De sidste 10 år har han specialiseret sig i serviceinnovation, særligt rettet mod danske fremstillingsvirksomheder. Han har fungeret som konsulent og projektleder på to markante projekter under Industriens Fond: Servitize.DK og Fremtidens Bæredygtige Servicekoncepter.

Vælg dato

Aarhus
10. september 2024
Odense
17. september 2024
Brøndby
24. september 2024

Vil du vide mere?

Servitize - Fremtidens bæredygtige servicekoncepter

Det nye tiltag skal hjælpe danske fremstillingsvirksomheder med at leve op til markedets krav om øget bæredygtighed. Det skal gøres ved, at virksomhederne designer p...

Læs mere