Kurser

2 dages virtuelt kursus

Virtuelt kursus: PRINCE2®Practitioner

22. april til 10. maj 2022 Virtuelt kursus
29. august til 13. september 2022 Virtuelt kursus
14. november til 2. december 2022 Virtuelt kursus
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 90715 P
2
Mindre godt
4 anmeldelser

PRINCE2® Practitioner 6th edition er en overbygning til PRINCE2® Foundation kurset. Du vil efter kurset have en grundig og detaljeret forståelse af PRINCE2® metoden. Dette vil både gøre dig selv i stand til sikkert at anvende metoden i praksis samt til at reflektere over og bidrage til tilpasning af metoden bredt i din egen organisation.

Overbyg din Foundation certificering med en PRINCE2® Practitioner 6th edition

Kurset forudsætter, at du har en god og sikker viden om PRINCE2-metoden, og at du har bestået PRINCE2 Foundation eksamen.

Formålet med Practitioner-kurset er at give dig dybere indsigt i PRINCE2-metoden, herunder større sikkerhed i at anvende PRINCE2 i praksis. Desuden vil du blive klædt optimalt på til at løse Practitioner-eksamenopgaverne. Som afslutning på kurset gennemfører du Practitioner-eksamen.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til PRINCE2 Foundation certificerede Projektledere, der både ønsker større viden om PRINCE2 og blive bedre til at anvende PRINCE2 i praksis, samt har et ønske om at kunne dokumentere det med den akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen.

Forudsætninger

Det formelle krav for at deltage i kurset og gennemføre PRINCE2 Practitioner-eksamen er, at du har bestået PRINCE2 Foundation-eksamen.

Bemærk, at dette kursus, PRINCE2 Practitioner, har fokus på træning i forhold eksamen, men også i forhold til eksamensformen.

Vi anbefaler derfor, at du inden kurset har sikret dig en solid viden om PRINCE2-metoden, ved at du har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste halve år, eller har taget din PRINCE2-Foundation eksamen inden for det sidste år og i perioden har anvendt metoden løbende.

Hvis dette ikke er tilfældet, bliver kravene til din egen forberedelse inden kurset og til eksamenstræningen betydeligt større: Du skal forberede dig ekstra grundigt og læse op på din PRINCE2 viden i PRINCE2-manualen. Hvis du er i tvivl om anbefalingerne ovenfor, bedes du straks kontakte vores kursusafdeling, så vi kan rådgive dig. Er din eksamen ældre end 2009 versionen, er det nødvendigt at du selv køber og læser PRINCE2-manualen version 2017.

Bemærk, at du i forbindelse med dette virtuelle kursus får mulighed for at deltage i et opstartsmøde inden kursusdagene, hvor vi vil informere dig om det videre kursusforløb.

 

Udbytte

 • Få dybde og bredde i din PRINCE2 viden, så du opfylder kravene til PRINCE2 Practitioner pensum
 • Lær at forstå, hvordan du kan tilpasse metoden til et projekt og til projektmiljøet
 • Kend sammensætningen af ledelsesprodukterne
 • Opnå en dybere forståelse af, hvordan temaerne anvendes i praksis, herunder identificere rigtigt og forkert brug
 • Lær at begrunde anvendelsen af PRINCE2 i konkrete situationer
 • Forbered dig til at afslutte kurset med den internationalt akkrediterede PRINCE2 Practitioner eksamen
 • Når du har bestået PRINCE2 Practitioner eksamen, opnår du retten til at anvende betegnelsen ’Registered PRINCE2 Practitioner’

Indhold og forløb

Kurset har til hensigt at give dig dybere indsigt i anvendelse og tilpasning af metoden og vil således forberede dig optimalt til at kunne bestå Practitioner-eksamen.

Virtuelt møde: Kursusopstart (kl. 10-11.30)
 • Grundig introduktion til, og gennemgang af, materialer, det videre forberedelsesforløb og praktiske opgaver (testeksaminer).
Din egen forberedelse
 • Mellem kursusopstart og de to kursusdage skal du gennemføre de to officielle prøveeksaminer i Kursusmappen – og afhængigt af dine forudsætninger kan (bør!) du læse op på pensum i PRINCE2-manualen.
 • Resultatet af begge dine testeksaminer sender du til underviser forud for de to kursusdage.
Virtuelle kursusdage (2 dage, kl. 10-15)
 • På kurset arbejdes der med præsentationer af stoffet, diskussioner og udvekslinger af erfaringer. Vi vil desuden gennemgå de to officielle prøveeksaminer, så du bliver fortrolig med at demonstrere din PRINCE2-viden i forhold til eksamensopgaverne.
 • Vi har erfaring for, at denne metode giver en højere beståelsesprocent end gennemsnitlig.
 
 

Anmeldelser af Virtuelt kursus: PRINCE2®Practitioner

2
 
Mindre godt Baseret på 4 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Selve kursusforløbet består overordnet af et kursusopstartsmøde, din egen forberedelse, to kursusdage og gennemførelse af Practitioner-eksamen.

Bemærk, at du får tilsendt kursusmaterialer ca. 3 uger før kurset.

Eksamen/certificering (inkluderet i prisen)

Når du har gennemført de virtuelle kursusdage, vil du få tilsendt en voucher til web-proctored eksamen, som du kan bestille via PeopleCert. Du vælger selv dato, tid og sted for din eksamen, så du kan tage den i egne rammer.

Vi gør opmærksom på følgende krav til en web-proctored eksamen:

 • At du har et Foto-ID (Kørekort, Pas eller andet ID med foto, fødselsdato)
 • Et sted hvor der er stille (ingen andre kommer ind) og hvor du har et rydeligt skrivebord
 • Eksternt eller integreret web-kamera der kan flyttes 360 grader
 • En computer med en skærmopløsning på 1024x768 og en skærmstørrelse på minimum 15”
 • Windows® 10 (Windows 10S supporters ikke), Windows® 8.1, Windows® 8, macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13), macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15) eller macOS Big Sur (11)
 • Internetforbindelse på mindst 4 Mbps (up/down)
 • Højtalere og mikrofon
 
 
 
 
 
 
Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.
 
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
23848
24565
24566
24567
Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Vælg dato

Virtuelt kursus
22. april til 10. maj 2022
Virtuelt kursus
29. august til 13. september 2022
Virtuelt kursus
14. november til 2. december 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk