Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar: Innovationsledelse

7. september 2022 Webinar
23. november 2022 Webinar
10. maj 2023 Webinar
13. september 2023 Webinar
DKK  0
Nr. 12707 A

Deltag på webinaret om uddannelsen i innovationsledelse og få et indblik i, hvordan du kan styrke dine kompetencer i arbejdet med innovation i din organisation. Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Webinar om uddannelsen i innovationsledelse

Virksomheder og offentlige institutioner har ambitioner om at være mere innovative og skabe nyt – nye produkter, nye services osv. Dog oplever mange den indledende fase i innovative arbejdsopgaver som kaotisk, forvirrende og uhåndtérbar, hvilket desværre resulterer i, at innovationsopgaver bliver droppet.

Teknologisk Institut har på den baggrund udviklet en uddannelse i innovationsledelse, som indeholder den værktøjskasse, hvormed du kan lede og styre en målbar fremdrift i dine innovationsopgaver og innovationsprojekter, som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Er du nysgerrig på, om det er en uddannelse for dig, så tilmeld dig webinaret og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere omkring uddannelsen her.

Deltagerprofil

Uddannelsen i innovationsledelse er for dig, der arbejder med innovationsopgaver eller innovationsprojekter i offentligt eller privat regi. Du har allerede erfaring med at lede og styre projekter, og du ønsker viden og redskaber til at lære arbejdet med innovation og innovative processer.

Udbytte

  • Hør hvordan uddannelsen i innovationsledelse kan hjælpe dig i arbejdet med innovationsopgaver
  • Få indblik i de konkrete værktøjer og redskaber, du vil tilegne dig på uddannelsen
  • Mød underviserne og få svar på dine spørgsmål

Det får du på webinaret

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 120 deltagere

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Innovationsledelse - lær at lede og styre innovationsprocesser

Webinaret er en forsmag på uddannelsen Innovationsledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere om og tilmeld dig uddannelsen Innovationsledelse - lær at styre og lede innovationsprocesser.

23077
23220
Underviser

Erik W. Hallgren

Erik er innovationskonsulent, facilitator og ekspert i at træne og udvikle virksomheder i forhold til produkt-service innovation og radikal innovation. Erik har en praksisnær tilgang til arbejdet med innovation, forretningsmodeller og strategisk planlægning.

Underviser

Ole Kjeldal Jensen

Ole er specialist i Design Thinking, Innovation Management, Business Model Innovation og Teknologisk transformation. Ole har en PhD i Design Thinking og Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University.

Vælg dato

Webinar
7. september 2022
Webinar
23. november 2022
Webinar
10. maj 2023
Webinar
13. september 2023
Webinar
22. november 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk