Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar: Proceskonsulent - skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

20. januar 2023 Webinar
14. juni 2023 Webinar
29. november 2023 Webinar
14. juni 2024 Webinar
DKK  0
Nr. 91014 A

Deltag på webinaret om Proceskonsulentuddannelsen, og få et indblik i, hvordan du kan komme til at mestre de nødvendige kompetencer til arbejdet med fremtidens krævende processer. En fremtid der er digital og agil – og hvor effektivt samarbejde betyder alt.

Skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

Er du nysgerrig på, om det er en Proceskonsulentuddannelsen er noget for dig? Eller ønsker du at få en kort indføring i procesfacilitering? Så tilmeld dig webinaret, og hør mere.

Alle organisationer, hvad end de er offentlige eller private, er blevet ramt af den agile og digitale tidsalder. Coronakrisen og den stigende internationale ustabilitet har gjort det nødvendigt at tilpasse organisationen hurtigt og smidigt. Desværre oplever rigtig mange medarbejdere, at de nye arbejdsprocesser er svære at håndtere, og at samarbejdet med nye typer af kolleger er udfordrende, fordi samarbejdet på tværs af siloer og fagligheder er præcis lige så udfordrende, som det altid har været.

Teknologisk Institut har udviklet en ny type proceskonsulentuddannelse i samarbejde med DTU Management og Ampersand Associates på baggrund af mere end 4 års studie i effektiv facilitering af kreative processer og forandring. Her får du dyb viden og praktisk erfaring med en lang række frameworks, værktøjer og teknikker, der gør dig til den proceskonsulent, som vil være et naturligt valg at sætte i spidsen for fremtidens krævende processer – som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Deltagerprofil

Webinaret er for dig, der gerne vil vide lidt mere om procesfacilitering eller er nysgerrig på Proceskonsulentuddannelsen. Du har en ambition om at professionalisere din tilgang til procesfacilitering f.eks. i arbejdet som projektleder, konsulent, Scrum Master, UX designer eller andet – og måske ønsker du, at workshops og procesfacilitering skal være din fremtidige levevej.

Udbytte

  • Få indblik i konkrete værktøjer samt tips og tricks til at styrke din digitale og fysiske procesfacilitering
  • Hør, hvordan Proceskonsulentuddannelsen kan hjælpe dig i dit daglige arbejde med f.eks. agile processer, workshops og transformationsprocesser
  • Mød to af underviserne på Proceskonsulentuddannelsen, og få svar på spørgsmål om procesfacilitering og uddannelsen

Det får du på webinaret

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Format

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviserne. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd, samt en stille og rolig plads.

23224
23230
Underviser

Ole Kjeldal Jensen

Ole er Ph.d. i Design Thinking & Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University samt Business designer og transformationskonsulent. Ole har længe rådgivet virksomheder inden for transformationsledelse, innovation, og design. I de processer har workshops og faciliterede forandringsprocesser været en central komponent. Ole er censor for Ph.d.-kandidater, der forsker i facilitering, design og innovation, og han har stor erfaring inden for forretningsudvikling, iværksætteri og undervisning.

Underviser

Robert Sigaard Andersen

Robert er UX designer, illustrator og grafisk facilitator med fokus på UX-design, innovation og visualisering. Han har igennem 12 år hjulpet virksomheder med at udvikle nye produkter, services og ydelser igennem visuelle og kreative tilgange til udvikling og innovation. Som innovationskonsulent og designer anvender Robert bl.a. digitale interfaces, grafisk facilitering, kreative og visuelle teknikker til løbende at skabe alignment, bred involvering og forståelse i udviklingsprocesser.

Vælg dato

Webinar
20. januar 2023
Webinar
14. juni 2023
Webinar
29. november 2023
Webinar
14. juni 2024

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk