3-koordinat taktil opmåling

Niels Thestrup Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 56.

Taktil

3-koordinat taktil opmåling

Præcise og reproducerbare opmålinger er vigtige indenfor både produktudvikling og kvalitetssikring.

Godt beslutningsgrund:
Teknologisk Institut er specialist i opmåling af prøver – også indenfor de mere komplicerede opmålinger i tre dimensioner. Teknologisk Institut udfører 3-koordinat taktil opmåling med høj nøjagtighed og en lille måleusikkerhed, hvilket sikrer et godt beslutningsgrundlag for produktion og produktudvikling. De levererede resultater kan bruges som dokumentation over for kunder og internt i virksomheder.

Dokumentation:
Måling og Kvalitet leverer hele løsninger indenfor 3-koordinat taktil opmåling. Dette inkluderer måleprogrammer med tilhørende dokumentation, prober til opmåling af prøven, designede prøveholdere, samt oplæring af personale, så at man fremadrettet, med det rigtige udstyr, kan udføre opmålingerne hos virksomheden.

Sporbare målinger:
Afhængig af virksomhedens behov kan der udføres relativt simple 3-koordinat taktile opmålinger eller sporbare målinger af mere avanceret karakter. Resultater bliver blandt andet leveret i en målerapport, der kan bruges direkte i virksomheden og som sikrer at medarbejdere i virksomheden forstår resultater fra opmålinger.


3-koordinat opmåling giver din virksomhed følgende fordele:

  • Opmålinger med en moden og afprøvet teknologi
  • Høj nøjagtighed
  • Mulighed for colormapping analyse ved hjælp af CAD filer
  • Optimering af opmålinger ved hjælp af specieldesignede prøveholder og fixtur