Emneopmåling - Geometri og længdemåling

Niels Thestrup Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 56.

Forsidebillede til hjemmesiden

Emneopmåling - Geometri og længdemåling

Som ledende teknologisk servicepartner (GTS-Institut) for virksomheder og laboratorier, tilbyder vi den nyeste viden om udviklingen inden for kalibrering og måleteknik. 

Nøjagtige målinger med tilhørende dokumentation er et vigtigt konkurrenceparameter i dag.

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?
Vores måletekniske laboratorier er udstyrsmæssigt i front med det nyeste udstyr, inklusive industriel CT Scanning. Med avancerede laboratoriefaciliteter og kompetente medarbejdere bestræber vi os altid på at levere resultater, der modsvarer kundens krav og forventninger. Vi leverer måleresultater med høj nøjagtighed og lav usikkerhed, hvilket gør os til en oplagt partner for din virksomhed.

Hurtigt overblik
Produktet i dag indeholder ofte friformsgeometri, og der kan hurtigt opstå dramatiske ændringer i produktets geometri under udviklingsfasen. Her kan vi levere måletekniske løsninger, der giver mindre usikkerhed og CT scanninger, som bidrager med større information og nemmere kommunikation i udviklingsfasen. Hurtigt komplet overblik over prototyper, kombineret med de rigtige måletekniske løsninger, bidrager til det rigtige grundlag for overgangen til produktion og - Fast to Market.

Stabil produktion
Udover at levere nøjagtige  måleresultater giver vi dig mulighed for et godt samarbejde med dine underleverandører og myndigheder og det bedste grundlag for en stabil produktion. Samtidigt sørger vi for at medarbejdere og beslutningstagere forstår de måletekniske resultater, og vi kan sparre med din virksomhed omkring fortolkning og videre analyse.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Kalibrering af længde og form
  • Optisk emnemåling
  • 3-koordinat taktil opmåling
  • CT scanning
  • Emne- og prøveholdere
  • Kursus i geometrisk tolerancesætning