Kalibrering af længde og form

Niels Thestrup Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 56.

Kalibrering

Kalibrering af længde og form

Referencelaboratorium for længde:
Nøjagtighed i målingerne er essentielt i udviklingen og kvalitetssikringen af produkter. Teknologisk Institut råder over det nyeste måletekniske udstyr, og derfor kan vi lave målinger, der møder dine præcise behov. Vi fungerer som referencelaboratorium for længde, og vi råder over et moderne klimastyret akkrediteret laboratorium med en sporbarhedskæde på alle akkrediterede instrumenter. Det gør os til en naturlig partner for virksomheder, der stiller strenge måletekniske krav.

On-site:
Samtidig er Teknologisk Institut specialist i on-site opgaver og kan udføre komplicerede opgaver ude hos jer, som f.eks. kalibrering og opmåling af rundhed, rethed og kast af valser/aksler

Afhængigt af din virksomheds behov og krav kan opmålingen foretages simpelt eller avanceret og akkrediteret. Vi sender ikke bare et certifikat, men sørger for at jeres medarbejdere forstår resultaterne af opmålingerne.

Kalibreringen foretages hurtigt og nøjagtigt af kompetent personale, der er specialister i kalibrering - det er jeres sikkerhed over for kunder og myndigheder.


Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Kalibrering af større serier af emner på få dage.
  • Kalibreringscertifikat udformet efter jeres behov.
  • Længde-kalibrering af enkeltkomponenter op til 5.000 mm, målebånd ubegrænset længde.
  • Ø på 300 mm x h på 300 mm.
  • On-site kalibrering af f.eks. målemikroskoper, profilprojektorer samt længde og højdemålere.
  • Måleteknisk sparring og direkte kommunikation med jeres medarbejdere, der skal bruge resultaterne.