FoodtureLab

Mia Fiilsøe Falkeborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 50.

FoodtureLab

FoodtureLab

Oplever I teknologiske barrierer i forbindelse med jeres produktudvikling? Eller har I brug for sparring med specialister for at opnå den bedste smag og holdbarhed?

I FoodtureLab kan vi hjælpe jer med at overkomme udfordringer i forbindelse med produktudvikling og troubleshooting. I FoodtureLab får du rette adgang til viden og faciliteter, så din virksomhed på kortest mulig tid kan udvikle de rigtige produkter eller løse problemer med de eksisterende.

FoodtureLab er:

  • Et gastronomisk udviklingskøkken, hvor innovation, udvikling og optimering af fremtidens fødevarer er i fokus.
  • Vi stiller specialister inden for fødevareteknologi samt en kok til rådighed, så vi på bedst mulig vis kan hjælpe jer i mål.
  • I de tilstødende analyselaboratorier kan vi teste for jer, om resultaterne lever op til forventningen til udseende, tekstur, smag, holdbarhed osv.
  • Rådgivning om fødevaresikkerheden rundt om de nye produkter

I FoodtureLab har vi industriovne, induktionskogeplader og specialudstyr såsom miksere, 3D fødevareprintere, vakuumpakker m.m.

Cases fra FoodtureLab

FoodtureLab udvider med kokkeprofil
På Teknologisk Instituts FoodtureLab i Aarhus kan fødevarevirksomheder få udviklet og optimeret fødevarer. Som noget helt nyt udvider FoodtureLab med en kokkeprofil, som skal sikre den gode smag i fødevarerne. Læs mere om casen her.

Fiskeskindschips
Der løses mange typer opgaver i FoodtureLab. En af dem har været udviklingen af innovative fiskeskindschips, hvor udnyttelse af fiskeskind, som biprodukt i fiskeindustrien, blev udviklet til en ny type snack. I FoodtureLab blev der eksperimenteret med teksturen, udseendet og smagen på chipsene, som endte med et knasende og velsmagende resultat.

Læs mere om casen her.