Luftfugtighed og temperatur

Mette  Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 32.

Måling og kalibrering

Luftfugtighed og temperatur

Luftfugtighedslaboratoriet tilbyder kalibrering af instrumenter til måling af relativ luftfugtighed, dugpunktstemperatur og lufttemperatur inden for et bredt måleområde. Desuden udføres test af sensorer samt temperatur- og fugtighedsprøvninger af andre produkter.

Til fugtighedsmålinger bruger vi state-of-the-art spejlhygrometre som referenceinstrument.
For at opnå optimale forhold med hensyn til fugtighed og temperatur bruger laboratoriet klimakammer og dugpunktsgenerator. Områder som er omfattet af dette udstyr er: 0,2% - 95% relativ luftfugtighed, -75 ° C til 70 ° C dugpunktstemperatur og -70 ° C til 180 ° C lufttemperatur.

Vi udfører også rådgivningsopgaver, tilbyder forskellige virksomhedstilrettede kurser, og er en værdifuld partner i udviklingsprojekter. Vi tilbyder måleteknisk rådgivning fx om beregning af måleusikkerhed.

Vi inviterer regelmæssigt virksomheder fra industrien og laboratorier til at deltage i akkrediterede præstationstest - se proficiency testing.

Laboratoriet er akkrediteret af Dansk Akkrediteringsfond (DANAK) i området fra
0,2% - 95% relativ fugtighed, -75 ° C til 70 ° C dugpunktstemperatur og -40 ° C til 90 ° C lufttemperatur - se www.danak.dk registrering nr. 200 for detaljerede specifikationer af kalibreringsydelser og usikkerhed.