Kalibrering af flowmålere

Tonni  Olsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 23.

Flowmåler

Kalibrering af flowmålere

Få hjælp til kalibrering af flowmålere, ventiler og udstyr til klimatilpasning, samt sparring og hjælp til kundetilpassede løsninger

Kravene til test og kalibrering af måleudstyr skærpes hele tiden inden for fx forsynings-, medicinal- og fødevarebranchen. Det er langt fra alle, der er bevidste om den metrologiske infrastruktur, der ligger til grund for, at vi kan stole på de måleapparater eller produkter, vi omgiver os med i hverdagen, og som også er grundlaget for fx korrekt afregning af vand- og energiforbrug. 

Kalibrering af flowmålere

Kalibrering af flowmålere er vigtigt, da det giver dig som måletekniker eller procesansvarlig mulighed for at kontrollere dine målere og optimere dem. På den måde bliver den usikkerhed, der måtte være mellem det aflæste og den sande måling, minimeret. Samtidig sikres grundlaget for korrekt afregning af vand- og energiforbrug.

Fem gode grunde til at samarbejde med Teknologisk Institut om kalibrering: 

Få testet og kalibreret dit udstyr på akkrediteret laboratorium
Vores specialister hjælper dig med akkrediteret kalibrering af dit udstyr, så du er sikret højeste nationale præcisionsniveau på dit udstyr.

Få kalibreret og testet udstyr med lave væskeflow
Vi kan kalibrere dit udstyr inden for meget lave flow, fx mikroflowmålere, infusionspumper, insulin- og smertepumper. Vi står også klar til at rådgive og teste nye produkter inden for mikroflowmåling i vores laboratorie. Få mere information om vores ydelser inden for mikroflow.

Få løsninger, der er tilpasset jeres behov
Med vores højteknologiske flowprøvestand og store erfaring inden for området hjælper vi med at få udarbejdet en unik og kundetilpasset ydelse, der passer præcist til jeres behov. Det kan kun gøres i tæt samarbejde med jer. Vores flowprøvestand har en høj grad af automatisering og er fuldt digitaliseret, hvilket betyder, at vores målinger er meget sikre og ensartede. På flowprøvestanden kan vi hjælpe din virksomhed med at kalibrere, teste og undersøge flowmålere, ventiler og andet flowudstyr, så du er sikret sporbarhed på højeste niveau. Se videoen neden for og bliv klogere på vores avancerede flowprøvestand.

Få kalibreret og testet udstyr til klimatilpasning
Vi hjælper dig med at få testet løsninger indenfor klimatilpasning. Her findes der endnu ingen standard, hvilket gør det udfordrende, og det vil typisk kræve en opgavetilpasset løsning. Læs mere om mulighederne i casen nedenfor.

Få testet ventiler
Vi hjælper vores kunder med at måle på ventiler og med at lave test af eventuelt tryktab på ventilerne.

Mand der står ved flowprøvestand

Case: Watts Water Technologies, Inc.

Produkt: Regnvandsafløb til store tagarealer 

Løsning: Forbedre design og sikre data til input til standard inden for området. Den amerikanske virksomhed Watts Water Technologies, Inc, der producerer regnvandsafløb til store tagarealer, brugte Teknologisk Instituts ekspertise til at opnå vigtig viden om deres produkts kapacitet.Læs hele casen her

Samarbejdet mellem Watts Water i USA, Blücher i Danmark og Teknologisk Institut har fungeret fremragende og det var en stor fordel at vi selv kunne overvære og hjælpe med testene hos Teknologisk Institut. Det har givet os en stor indsigt i resultaterne. Teknologisk Institut omsatte hurtigt kravene fra standarden til konkret testopstilling og resultaterne vil blive inddraget i den opdaterede standard og har bidraget til re-design af nogle af vores produkter

- Michael Kyhn Rasmussen, Product Manager hos Blücher A/S

Rådgivning

Vi rådgiver også om valg af målemetoder og instrumentering, systematisk vedligehold og kalibrering af flowmåleudstyr og usikkerhedsanalyse.

Kalibrering mindsker usikkerheden

Kalibrering af flowmålere giver dig viden om dine måleinstrumenters målevene og kan derved mindske usikkerheden fra dine måledata i dit system. Regelmæssig kalibrering af din flowmåler giver dig viden om flowmålerens stabilitet og viser, om måleren driver over tid.

Hos Teknologisk Institut kan du:

  • Få akkrediteret kalibrering af din flowmåler til proces, vand, varme og køling
  • Leje vores prøvestand til at udføre egne test
  • Få testet dine ventiler til vand- og varmesystemer
  • Få udført kundespecificerede og -tilpassede test
  • Få flowteknisk rådgivning

Vi kan hjælpe dig med akkrediteret kalibrering og flowtekniske test af dine flowinstrumenter til væskeflow, bl.a flowmålere og ventiler. Og vi kan rådgive dig i flowtekniske problemstillinger.

Se videoen om vores flowprøvestand her:

Er du interesseret i at deltage i vores flow erfa-gruppe?

Læs mere her

Videndeling

Nyttig viden om vores faciliteter

Få produkter med høj præcision og pålidelighed:
På vores nye flowprøvetand vil vi hjælpe din virksomhed til at højne jeres produkters præcision og driftssikkerhed, så jeres kunder får en god oplevelse.

Det kan du få hjælp til at kalibrere:
Vi tilbyder kalibrering af flow- og energimålere samt strømningstekniske målinger for ventiler, regulatorer, pumper mv. op til rørdimension 400 mm. 

Flowområde og temperaturspænd:
Flowprøvestanden arbejder i et flowområde fra 1 l/t til 1000 m3/t, i et temperaturspænd fra 4 oC til 85 oC.

Lej vores prøvestand:
Som noget helt nyt kan du som virksomhed leje vores prøvestand, så du har mulighed for selv at teste dit udstyr.