Om pilotproduktion på Teknologisk Institut

Jens  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 98.

Om pilotproduktion på Teknologisk Institut

 

Alt for mange gode idéer til produkter strander, inden de når markedet. Hos Teknologisk Institut har vi ekspertisen og faciliteterne til at bringe dit produkt fra prototype til pilotproduktion.

Gode idéer har vi mange af i Danmark. Der er de idéer, der er opstået og ud­viklet i virksomheder som din, og der er de idéer, der er funderet i universi­teternes videnskabelige forskning og innovation. Men ofte tabes innova­tionen på gulvet tæt på målstregen, fordi overgangen fra prototype til pilotproduktion er forbundet med en vis investeringsmæssig risiko for de danske virksomheder. Den risiko kan i mange tilfælde ikke retfærdiggøre den nødvendige investering i udstyr og kompetencer i virksomheden.

Investorer eller partnere kræver også, at virksomheder kan demonstrere eller sandsynliggøre, at et nyt produkt kan bringes frem til en økonomisk bæredygtig produktion og efterføl­gende markedsføring. For at leve op til kravene og de globale udfordringer har virksomhederne brug for adgang til ekspertviden og avanceret testudstyr.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • At gennemføre test- og småskalaproduktion ved hjælp af højteknologiske fremstillingsprocesser og produktionsudstyr
  • At dokumentere processer
  • At binde udvikling, rådgivning og pilotproduktion sammen
  • At bidrage med nye innovative løsninger
  • At yde bistand inden for opskalering og implementering af højteknologisk fremstillingsproces
  • At være behjælpelig med forsyningskæden (teknologileverandører, underleverandører og efterbearbejdning)

Gå direkte til paletten af ydelser, vil tilbyder under pilotproduktion

Cases

Carlottas Village, 3D-printNyt brilledesign realiseres gennem 3D-print i titanium

En serie af brillestel produceret i 3D-printet titanium har givet nye design- og produktionsmuligheder for en dansk brilledesigner.  

 

 

 

ekstruderingEkstrudering og teksturering af fødevarer i pilotskala

Ekstrudering er baseret på en kombination af mekanisk og termisk forarbejdning af råvaren og rummer muligheden for produktion af en række produkttyper som for eksempel morgenmadsprodukter, med udgangspunkt i en bred variation af råvarer i eventuel kombination med ingredienser.

 

 

Læs flere pilotproduktionscases her 

 

Webinarer

Vi afholder løbende en række webinarer, der kan give dig mere viden om pilotproduktion, inden for forskellige fagområder.