SEM/EDX-undersøgelser - Scanning Elektron Mikroskopi

Kathrine  Bjørneboe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 05.

SEM image of a cross section og a pharmaceutical gum

SEM/EDX-undersøgelser - Scanning Elektron Mikroskopi

Afdækning af hemmelighederne ved mikro- og nanostrukturer

Hos Teknologisk Institut er vi specialister i undersøgelser med Scanning Elektron Mikroskopi (SEM) og Energidispersiv Røntgenspektroskopi (EDX). Vores avancerede teknologi er designet til at udforske de detaljerede aspekter af både faste og bløde materialer, hvilket giver afgørende indsigt i deres mikro- og nanostrukturer.

Vores SEM/EDX-kapaciteter inkluderer:

1. Visualisering og dokumentation

Med avanceret SEM-teknologi kan vi visualisere og dokumentere overfladestrukturer med stor detaljegrad på mikro- og nanoskala. Denne teknologi er essentiel for industrier, der kræver præcis billeddokumentation for at synliggøre materialestrukturen i produkter.

2. Detaljeret analyse

Vores team kan bestemme fordelingen og orienteringen af mikro- og nanopartikler i et materiale. Vi tilbyder også muligheden for at kortlægge luftlommer eller fremmede partikler under overfladen på et materiale, hvilket er afgørende for kvalitetskontrol og vurdering af materialets opbygning.

3. Morfologiske indsigter

Vi leverer detaljerede undersøgelser af partikel- og pulverprøver, med fokus på deres morfologi og eventuelle tendenser til agglomeration. Denne analyse er afgørende for anvendelser inden for farmaceutisk industri, materialevidenskab og industrielle processer.

4. Grundstoffordeling

Med EDX-teknologi kortlægger vi grundstoffordelingen på overflader eller tværsnit af prøver. Denne kapacitet er uvurderlig for at forstå sammensætningen og fordelingen af grundstoffer i en prøve, hvilket supporterer udvikling af materialer og fejlanalyser.

5. Identifikationsydelser

Vores eksperter er dygtige til at identificere ukendte materialer, partikler eller belægninger ved grundigt at analysere deres struktur og grundstofsammensætning. Denne service er afgørende for industrier, der står over for udfordringer med kontamination eller har brug for verificering af materialespecifikationer.

6. Præcisionsmålinger

Vi måler tykkelsen af nano- og mikrometer-tykke lag på overflader, hvilket giver præcise data, der er kritiske for anvendelser inden for nanoteknologi og avancerede fremstillingsprocesser.

The image shows LOM and SEM of: polyester, kiwi fuzz, pea protein, sparkler, and flower foam

Hvordan kan vi assistere dig?

Uanset om du er involveret i forskning, udvikling eller kvalitetssikring, tilbyder vores SEM/EDX-ydelser de detaljerede indsigter, der er nødvendige for at forstå og optimere dine materialer og processer.

Hvis du har spørgsmål til vores metoder, skal du være velkommen til at kontakte Kathrine Bjørneboe på 7220 3305 eller kbj@teknologisk.dk