Lønproduktioner på fødevaregodkendt ekstruder

Christian  Høj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 86.

Ekstruderet planteprotein

Lønproduktioner på fødevaregodkendt ekstruder

Fleksibel løsning til test af nye produkter på markedet

Når jeres fødevareprodukt er klar til lancering, kan Teknologisk Institut hjælpe dig med at bringe dit nye produkt ud på markedet gennem vores lønproduktion for fødevarer. I forbindelse med markedsundersøgelse af et nyt fødevareprodukt, er det fordelagtigt at producere en mindre mængde produkter - hvilket ofte bliver for småt for store produktionsanlæg. Med kapacitet til at producere helt ned til 2 tons pr. produktion, er vores fødevaregodkendte ekstruder ideel til en markedsstart.

Vores lønproduktion for fødevarer foregår i fødevaregodkendte lokaler, hvor der kun bruges fødevaregodkendt udstyr. Produkterne pakkes ind i fødevaregodkendt emballage, hvilket gør fragt og ompakning nemt. Vores pilotanlæg er godkendt til produktionsled, hvilket betyder at produkter produceret her bidrager til kvalitetsfremstilling.

Hos Teknologisk Institut tilbyder vi muligheder for formaling, blanding, tørring og coating i vores lønproduktion. Med kapaciteten til at håndtere 5 – 70 kg/time, og utallige konfigurationsmuligheder for snekkerne til at variere intensiteten af miksning og æltning, kan vi tilpasse produktionen til dine behov.
Vores tørrer kan arbejde med varm luft og infrarød varme, samt håndtere temperaturer op til 250 grader. Derudover har vi udstyr til vådteksturering af planteproteiner.

 

I forbindelse med en lønproduktion kan Teknologisk institut stå for:

  • Råvareindkøb og -opbevaring
  • Klargøring af udstyr og lokaler
  • Fødevareproduktion inklusive egenkontrol, blanding, ekstrudering og tørring
  • Pakning i fødevaregodkendt emballage
  • Rengøring af udstyr og lokaler
  • Forsendelse af paller.

 

Mindre produktion - større fleksibilitet

Mindre lønproduktioner tillader større fleksibilitet i tilpasning af opskrifter, samt ændringer i efterspørgsel eller markedsforhold. Det bliver lettere at tilpasse produktionen efter behov og kan samtidig bidrage til at reducere spild, da der produceres mere nøjagtigt i overensstemmelse med den aktuelle efterspørgsel.        

De mindre lønproduktioner giver stor værdi til både store og små virksomheder samt start-ups, da det giver mulighed for at teste nye produkter af på markedet. Ved at producere mindre kan virksomhederne muligvis reducere omkostningerne ved at undgå overproduktion og opbevaring af ubrugte varer.

 

Har du konkrete spørgsmål til produktionen af dit produkt?