Pilotproduktion af foder og fødevarer

Troels Veng Samuelsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 01.

Ekstrudering

Pilotproduktion af foder og fødevarer

Har du brug for at få afprøvet nye recepter, ingredienser eller additiver til foderblandinger eller fødevarer såsom ekstruderede kødalternativer eller snacks, så tilbyder vi et 1.300 m2 pilotanlæg til både test og produktion i pilotskala. Hos os kan du foretage dine forsøg under kontrollerede forhold, så det er reproducérbart. Du får pålidelige data og stærk faglig sparring. Det giver dig en unik mulighed for at få bekræftet, om dit produkt er produktionsklar til markedet. Du kan selv at være til stede ved afviklingen af testkørslerne. Du kan også levere en færdig testplan eller alternativt udarbejde planen i samarbejde med os.

Vi stiller udstyr og eksperter til rådighed
Vi stiller vores ekspertviden og udstyr til rådighed i hele produktionsprocessen; fra forslag til recept, indkøb af ingredienser, formaling, blanding og efterfølgende pelletering eller ekstrudering. 


Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Fødevarer:

Foderblandinger:

Cases