Pilotproduktion af foder og fødevarer

Troels Veng Samuelsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 01.

Foder, fødevarer og biomasse

Pilotproduktion af foder og fødevarer

Har du brug for at få afprøvet nye recepter, ingredienser eller additiver til dyrefoder eller fødevarer, så tilbyder vi et 1.300 m2 forsøgsanlæg til både test og produktion i pilotskala .

Forsøgsanlægget ligger i Sdr. Stenderup lige uden for Kolding, og hos os kan du foretage dine forsøg under kontrollerede forhold, indhente pålidelige data og desuden få stærk faglig sparring. Det giver dig en unik mulighed for at få bekræftet, om dit produkt er produktionsklar til markedet. Du er velkommen til selv at være til stede ved afviklingen af testkørslerne. Du kan også levere en færdig testplan eller alternativt udarbejde planen i samarbejde med os.

Vi stiller udstyr og eksperter til rådighed
Vi stiller vores ekspertviden og udstyr til rådighed i hele produktionsprocessen; fra forslag til recept, indkøb af ingredienser, formaling og blanding og efterfølgende pelletering eller ekstrudering.

Du får adgang til f.eks. at afprøve forskellige procesparametre. For eksempel kan du vælge at lave små justeringer i mængden af ingredienser eller du kan teste indvirkningen af forskellige typer bindemidler på pillekvaliteten. Du kan få belyst, hvad varmepåvirkning og fugtigindhold kan betyde for nedbrydning af tilsatte enzymer, pigmenter eller vitaminer. Vores udstyr giver mulighed for at bestille mængder fra 10 kg og op til adskillige tons.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Cases

Download publikationer og flyers om biomasse