Uddannelse på fødevareekstruderen

Christian  Høj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 86.

En snekke samles til fødevareekstruderen

Uddannelse på fødevareekstruderen

Dyk ned i ekstruderingsverdenen med Teknologisk Institut. Vores nyudviklede kursus er designet til at dele vores omfattende viden om emnet.

Ekstrudering bruges til at fremstille en bred vifte af fødevarer, herunder snacks, kornprodukter, pasta, og teksturerede vegetabilske proteiner. Ved at forstå ekstrudering kan virksomheder udvikle innovative nye produkter og forbedre eksisterende opskrifter. Ved at uddanne medarbejdere i ekstrudering får de værktøjer til at løse almindelige produktionsproblemer, såsom ujævn produktkvalitet, lav ydeevne eller mekaniske problemer med ekstruderen.

 

Bliv uddannet i ekstrudering med fokus på:

Effektiv Produktion

Ekstrudering er en kompleks proces med mange variabler. Gennem uddannelse kan dit team få en dybere forståelse af disse variabler, hvilket kan optimere produktionskvaliteten og reducere omkostningerne.

Problemløsning

Vores uddannelse i ekstrudering udstyrer dit team med de nødvendige værktøjer til at løse almindelige produktionsudfordringer. Dette kan forbedre produktionsprocessen og produktkvaliteten.

Kvalitetskontrol

Dybdegående kendskab til ekstruderingsprocessen styrker kvalitetskontrollen. Medarbejdere vil være bedre rustet til at identificere og justere procesparametre, der kan påvirke produktkvaliteten.

Kompetenceudvikling

Uddannelse i fødevareekstrudering hjælper med at udvikle dit teams kompetencer, hvilket kan forbedre arbejdsglæden, øge engagementet og gøre din virksomhed mere attraktiv for potentielle medarbejdere.


 

Praktisk undervisning:
En stor del af uddannelsen vil bestå af praktiske forsøg, hvor vi demonstrerer teorien. Vores udstyr er af høj fleksibilitet, så træningne kan fokuseres på ekstrudering generelt eller på specifikke emner som fiskefoder, kødalternativer, snacks eller morgenmadsprodukter.

 

Kurset dækker en bred vifte af teoretiske emner som:

  • Ekstruderingsprincipper og vandets rolle i processen
  • Råvaresammensætning og partikelstørrelse
  • Bearbejdning i ekstruderen og additiver
  • Snekkekonfiguration og dysedesign

Vi skræddersyr kurset til at imødekomme din virksomheds specifikke behov. Kontakt os for at skræddersy dit kursus eller for mere information.

 

Kontakt Christian Høj med din forespørgsel.