Nyt hangtag layout

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Tekstil hang tag nyt design

Nyt hangtag layout

Teknologisk Institut har udviklet et nyt hangtag layout for kvalitetsmærkning af tekstiler. Et hangtag fra Teknologisk institut informerer kunderne om kvaliteten af produktet. Det informerer også om, at produktet er testet og vurderet til at være tilfredsstillende for de egenskaber, der fremgår af hangtags, og at det lever op til de krav, der står på hangtags.

Tekstillaboratoriet har udviklet forskellige hangtags, som anvendes afhængig af den type test varen er testet i henhold til.  I det nye layout er der sammenhæng mellem de forskellige hangtags vi udbyder. Det gør dem mere genkendelige for forbrugerne. Formsproget går igen på alle hangtags, mens farverne varierer.

På forsiden af alle hangtags vises hvilke parametre og standarder varen er testet efter.  Alle hangtags er forsynet med et testnummer, så det er muligt at spore testrapporten for det pågældende produkt. På bagsiden af de nye hangtags fremgår en tekst om Teknologisk instituts kvalitetsmærkning af produktet. Forbrugeren kan scanne en QR-kode med mobiltelefonen og se korte videoer om, hvad testene og mærkningen betyder for produktets egenskaber.  

Tekstillaboratoriet tilbyder forskellige kvalitetsmærkninger alt efter, hvilke tests, der er relevante for netop jeres produkter.

Se de nye hangtags på side 2, 3 og 4.