Nyt hangtag layout - Klassifikation af termoregulerende egenskaber

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Nyt hangtag layout - Klassifikation af termoregulerende egenskaber

Her fremgår hangtag for Klassifikation af Termoregulerende egenskaber.  For beklædning primært til udendørs brug kan vi tilbyde en kvalitetsmærkning i henhold til Klassifikation af termoregulerende egenskaber DS/CEN/TR 16422:2012. Denne klassifikation er udviklet til mærkevareindehavere, detailhandlere, producenter og forbrugere for at hjælpe med at kategorisere det korrekte produkt ud fra materialets termoregulerende egenskaber.

Hang tag nyt layout 2

Termoregulerende egenskaber er forskellige alt afhængige af, hvor produktet skal anvendes, og hvad det skal anvendes til. Klassifikationen kan hjælpe med at give en samlet vurdering og stiller realistiske krav til prøvninger for termisk isolationsevne, åndbarhed, vindtæthed, vandtæthed og regnskyende evne. Alle disse parametre er afgørende for, at kroppen kan holde sig tilpas varm og tør i al slags vejr. Derudover viser hangtags om produktet egner sig til varmt, koldt eller meget koldt klima.

Læs mere om Klassifikation af termoregulerende egenskaber her

Læs også om krav til udendørsbeklædning