Nyt hangtag layout - Skræddersyet hangtag

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Tekstil hang tag nyt design

Nyt hangtag layout - Skræddersyet hangtag

Tekstillaboratoriet kan også tilbyde et skræddersyet hangtag. I dialog med jer som mærkevareindehavere, detailhandlere og producenter udvælger vi relevante testparametre. Nedenstående hangtag kan tilpasses til jeres individuelle produkt og produktegenskaber.

Hang tag nyt layout

 

Tekstiler har mange forskellige formål. Der skal eksempelvis stilles andre krav til undertøj, som er elastisk og er i kropskontakt end til en fin habitjakke, som skal forblive pæn i overfladen og ikke må revne i sømmene.  

Hvad kræves der for at få hangtags?
For at kunne mærke jeres produkter med Teknologisk Instituts hangtag, skal I indgå i en mærkningsaftale med Teknologisk Institut. Produkterne skal testes hos os som et uvildigt akkrediteret testlaboratorium, og resultaterne skal leve op til forventelige krav ved normal brug, hvilket afhænger af produkttype. Mærkningsaftalen skal fornyes 1 gang årligt eller ved nye produktioner.

Læs mere om vores mærkningsordning