Augmented Cellular Meat Production (ACMP)

Simon Nybo Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 58.

acmp 1

Augmented Cellular Meat Production (ACMP)

Formål

Projektet har til formål at understøtte aktiviteterne i Innovationsfondsprojektet ACMP, som skal bidrage med løsninger inden for nye måder, hvorpå man kan anvende robotter i tæt samarbejde med mennesker, herunder anvendelse af virtual reality til simulering og programmering og lærende styresystemer, som kan optimere kvalitet.

 

 

Artikler/Konferencebidrag/Omtale

Goodstein, J. (2021) Robotten hvæsser kniven. Maskinmesteren november, side 50

Grothe, NH., Hansen K. (2019) Fødevarebranchen er nået langt med automation. Plus Proces nr. 5, side 12-

Hansen, Vinter, Stranovsky, Philipsen, M., Wu, H., Moeslund (2018) Collaborative meat processing in virtual reality. Proceedings of the VAM-HRI 2018

Rehm, Philipsen, Mp., Andersen, Madsen, Moeslund (2017) Augmented cellular meat production. 6th Aalborg U robotics workshop