Automatisk udbyttekontrol ved måling af kød på benbånd

Peter René Bolvig Stentebjerg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 90.

Automatisk udbyttekontrol ved måling af kød på benbånd

2024

Formålet med projektet er at udvikle og demonstrere en in-line visionløsning til at måle mængden af kød på ben til automatisk udbyttekontrol, som bruges til fastholde et højt udbytte og minimere udsving i skæreprocesser. Testudstyr opsættes over et benbånd hos værtsslagterier, hvor målingerne forventes at kunne foretages både på batchniveau og individuelt knogleniveau.

Kvartalsrapport 1. kvartal 2024

Det vigtigste nye output er, at

•Der  er påbegyndt en designspecifikation for den vision hardware, som skal anvendes over bånd, der transporterer ben fra udbeningen. Specifikationen kan låses efter review af pladsforhold mv.  hos værtsslagterier.

•Der er er dialog med et muligt dansk værts-slagteri.

•I forhold til samarbejdet med Australske AMPC og værtslagteri har bevilling og  aftalerne trukket ud, men de ventes på plads ultimo 1. kvartal

Den næste store aktivitet i projektet er at lukke design-specifikation og bygge enheder, så disse efter følgende kan opsættes  til data-opsamling – i første omgang i Danmark og efterfølgende på australsk værtsslagteri .