Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Digital fødevareproduktion - Publikationer

Eli Vibeke Olsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 98.

Digital fødevareproduktion - Publikationer

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev udsendt 30. januar 2020 til 899 kunder og kontakter

 

 

Webinar afholdt 19. december 2019:

Optimal udskæring af okse-langryg til ensartede bøffer og stege/småkød. Udskæringen er fastlagt på basis af 3D-måling med online CT, som giver billeder af tværsnit før udskæring. Målingen/digitaliseringen kan udføres før trimning af råvaren. Dermed kan tykkelsen af bøffer med en given fedtkant og vægt fastlægges inden trimning, og de dele af fileten, som ikke egner sig til bøffer, kan identificeres og anvendes til stege. Informationen formidles til en slagter ved hjælp af 3D-laser. På længere sigt kan informationen formidles til en robot til automatisk udskæring og trimning.

Metoden er demonstreret på et webinar 19.12.19.

 

 

 

 

 

Aktiviteten er støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.