Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Green and clean - mere mad for mindre

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Green and clean - mere mad for mindre

Aktivitetsplan nr. F3 - 2016-18

lilledansk

 

NYT - NYT -NYT

22.november 2018
Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet
Tilmelding og program klik her

 

Nyeste produktblad


 

Det skal være nemmere for danske fødevarevirksomheder at foretage en omstilling til grøn og ressourceeffektiv produktion - reducere energiforbruget, samtidig med at udbytte, kvalitet og sikkerhed af produkterne ikke kompromitteres.

Resultatkontraktens fokus er på effektivisering af termiske processer – dvs. enhedsoperationer, hvor produktet enten køles eller opvarmes.

Det er målet at kunne identificere de processer, hvor spild og svind kan reduceres og hurtigt at finde frem til, om den mest ressourceeffektive løsning er investering i nyt udstyr eller en optimering af det eksisterende anlæg. 

Fokusområder i Green & Clean - mere mad for mindre:

  • Samtidig produktion af varme og køl
  • Energieffektiv køling baseret på klimavenlige kølemidler
  • Optimering af temiske processer i relation til energiforbrug, udbytte, sikkerhed og spisekvalitet
  • Nye processkombinationer til fremstilling af kvalitetsfødevarer
  • Værktøj til beskrivelse af energiforbrug og produktkvalitet ved termiske processer