Green and clean - mere mad for mindre

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Green and clean - mere mad for mindre

Aktivitetsplan nr. F3 - 2016-18
 

NYHED NYHED NYHED
10. oktober 2017
Kursus: Sous vide - lær den sikre vej til et godt produkt

Tilmelding og program klik her

29. august 2017
Temadag om klimavenlige og energieffektive køle- og varmepumpeinstallationer
Tilmelding og program klik her

 

Det skal være nemmere for danske fødevarevirksomheder at foretage en omstilling til grøn og ressourceeffektiv produktion - reducere energiforbruget, samtidig med at udbytte, kvalitet og sikkerhed af produkterne ikke kompromitteres.

Resultatkontraktens fokus er på effektivisering af termiske processer – dvs. enhedsoperationer, hvor produktet enten køles eller opvarmes.

Det er målet at kunne identificere de processer, hvor spild og svind kan reduceres og hurtigt at finde frem til, om den mest ressourceeffektive løsning er investering i nyt udstyr eller en optimering af det eksisterende anlæg. 

Fokusområder i Green & Clean - mere mad for mindre: