Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

lillegreen

Intro video til DMRI TestLab  youtube

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe din virksomhed med?


Produktark:



 

Rapporter:

 

Artikler/Presse:

Vestergaard, C. (2018) Energioptimeret varmebehandling af fødevarer
                                      Fødevaremagasinet august side 18-19

Vestergaard, C. (2018) Nyt IT-værktøj finder grønne kroner
                                     Fødevaremagasinet januar side 18-19

                         (2018) Smager forskel på fødevarer
                                     sn.dk, 19/3.

Tørngren, MA. (2017) Kødforskere anbefaler: steg julens flæskesteg i vandbad i timevis
                                    Metroxpress, Avisen.dk, b.dk, Folketidende, Mx.dk, newsbreak.dk,
                                    nordjyske.dk, ritzau.dk, ing.dk, fritidsmarkedet.dk, jyllandsposten.dk

Tørngren, MA. (2017) Mere økologisk kød i foodservice
                                    Fødevaremagasinet, oktober side 14

Tørngren MA. (2017) Stor interesse for sous vide - Her tester de proces- og produktudvikling.
                                   Food Supply Magazine, side 30

 

 Levnedsmiddel og Fødevaremagasinet juni 2017, side 14-15

 



 

 

Konference bidrag/foredrag:

Hofer, LH., Kristensen, L., Tørngren, M. (2018) ICoMST, august, Melbourne
                                      Reducing cooking time of sous vide cooked pulled pork using proteolytic emzymes


 

Tørngren, MA (2017)  IDA Universe, 5. dec, København
                                   
Ny viden om gris, kødteknologi, tilberedning og smag

 

Gunvig, A., Tørngren, M. (2017) 31th EFFoST 13-16 November, Sitges, Spain

                                 Effect of reheating and storage temperature on the growth
                                 of psychrotrophic C. botulinum spores in LTLT cooked meat

 

Hofer, LH., Tørngren, M. (2017) 31th EFFoST 13-16 November, Sitges, Spain

                                 How to reduce cooking time of sous vide cooked pulled
                                 pork with proteolytic enzymes