Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Green and clean - mere mad for mindre - Rapporter, artikler, produktark mm.

 

 

 

 

 

 

2018

Artikler:

Vestergaard, C. (2018) Nyt IT-værktøj finder grønne kroner
Fødevaremagasinet januar side 18-19

 

 

Produktark:

 

2017

Intro video til DMRI TestLab  youtube

 

Presse:

(2018) Smager forskel på fødevarer
            sn.dk, 19/3.

Tørngren, MA. (2017) Kødforskere anbefaler: steg julens flæskesteg i vandbad i timevis
                                  
Metroxpress, Avisen.dk, b.dk, Folketidende, Mx.dk, newsbreak.dk, nordjyske.dk, ritzau.dk
                                    ing.dk, fritidsmarkedet.dk, jyllandsposten.dk

 

 

 

Rapport:

 

 

Produktblade:

 

Artikler:

Tørngren, MA. (2017) Mere økologisk kød i foodservice
Fødevaremagasinet, oktober side 14

Tørngren MA. (2017)Stor interesse for sous vide - Her tester de proces- og produktudvikling.
Food Supply Magazine, side 30

 

 Levnedsmiddel og Fødevaremagasinet juni 2017, side 14-15

 

 

Konference bidrag/foredrag:

Tørngren, MA (2017) Ny viden om gris, kødteknologi, tilberedning og smag. IDA Universe, 5. dec, københavn

31th EFFoST 13-16 November 2017, Sitges, Spain:

Effect of reheating and storage temperature on the growth of psychrotrophic C. botulinum spores in LTLT cooked meat

How to reduce cooking time of sous vide cooked pulled pork with proteolytic enzymes

 

2016