Green and clean - mere mad for mindre - Workshops og temadage

Lars  Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 70.

Green and clean - mere mad for mindre - Workshops og temadage

lilledansk

 

22.november 2018
Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet
 

 

27. februar 2018
Sous vide - lær den sikre vej til et godt produkt
Tilmelding og program klik her 

 

 

23. november 2017
Temadag: Fødevaresikkerhed fra produktion til forbruger

 

29. august 2017
Temadag om klimavenlige og energieffektive køle- og varmepumpeinstallationer

 

26. april 2017
Sous vide MEAT

 

6. april 2017
Energieffektivitet i industrien

 

4. april 2017
Energieffektivitet i industrien

 

5. oktober 2016

Energieffektiv køling af fisk og kød