Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd - Konferencen: Fremtidens Fødevareproduktion

Lars  Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 70.

konferencelogo

Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd - Konferencen: Fremtidens Fødevareproduktion

Fremtidens fødevareproduktion - Digital konference, 19. november 2020.

Fødevarekonferencen havde fokus på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. 
Formålet var at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion.

 

 

Udover indlæg fra inviterede gæster, bød dagen på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i fire sessioner. Se præsentationerne fra de enkelte sessioner her:
​Præsentationer

Vi havde håbet på et fysisk messeområde med demonstrationer, smagsprøver og networking i forbindelse med konferencen. Det var heller ikke muligt på grund af Covid-19. Som alternativ kan du gå på opdagelse i de nyeste teknologier her:
Demonstrationsvideoer

 

konflog1

 

​Konferencen blev, på grund af COVID-19, afviklet virtuelt.