Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd - Konferencer og Medieomtale

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd - Konferencer og Medieomtale

 

 

 

 

 

konflog1

Fremtidens fødevareproduktion - Digital konference, 19. november 2020.

 

Fødevarekonferencen havde fokus på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. Konferencen blev, på grund af COVID-19, afviklet virtuelt. Formålet var at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion.

Udover indlæg fra inviterede gæster, bød dagen på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i fire sessioner. Se præsentationerne fra de enkelte sessioner her:
​Præsentationer

Vi havde håbet på et fysisk messeområde med demonstrationer, smagsprøver og networking i forbindelse med konferencen. Det var heller ikke muligt på grund af Covid-19. Som alternativ kan du gå på opdagelse i de nyeste teknologier her:
Demonstrationsvideoer

Konferencen Fremtidens fødevareproduktion blev omtalt:

Plus Proces nr. 5, side 18 

Levnedsmiddelbladet nr.7, side 36 

Food-Supply.dk, 22.10.20, s. 2

Fødevarefokus.dk, 21.10.20, s. 3

Packm.dk (Packmarkedet), 21.10.20, s.7

Gts-net.dk, 21.10.2020 Side 6

Effektivtlandbrug.dk, 21.10.20, s. 5

Effektivt Landbrug, 23.10.20, s. 1

 

 

Artikler, omtale og konferencedeltagelse:

Levnedsmiddelbladet (2020) januar, side 10 


Teknologisk Institut (2020) Frysekoncentrering - et energieffektivt og skånsomt alternativ til inddampning


Food processing of the future, Middelfart 16. januar
Tørngren, MA (2020)How to upgrade food industry side streams to high-quality proteins. 


Mælketidende (2019) december, side 13 - 


Fødevaremagasinet (2019) nr 16, side 16 - 


Fødevaremagasinet,(2019) nr 10, side 20 -


Levnedsmiddelbladet(2019) nr. 6, side 71 -


Dansk Kemi (2019), nr. 6 side 6 -


Food Supply Magazine(2019) august, side 8 - Fremtidens kødproduktion skal være klimasmart

Levnedsmiddelbladet(2019) nr. 5, side 22 - Kødproduktionen skal være klimasmart

Plus Proces (2019) nr. 5, side 32 - Fremtidens kød skal være klimasmart

Teknisk nyt (2019 15. juni, side 14 - Grises velfærd sikres med intelligent data

dti.dk (2019) juni, pressemeddelse - Increased animal welfare can be generated through intelligent application of data

Fødevarefokus.nu (2019) 21. maj - Klimavenlig produktion og dyrevelfærd kan kombineres

Automatik.nu (2019) 21. maj - Kombiner klimavenlig kødproduktion og dyrevelfærd

Teknologisk.dk (2019) maj, pressemeddelse - Klimavenlig kødproduktion og dyrevelfærd skal kombineres

Food Supply Magazine (2019) maj, side 40 - Dyrevelfærd skal forbedre køds kvalitet og klimaaftryk

Levnedsmiddelbladet (2019) nr. 3, side 8 - Øget fokus på dyrevelfærd og klima

Plus Proces (2019) nr. 4, side 22 - Dyrevelfærd og klimasmart kørdproduktion 

Fødevarefokus.dk (2019) 26 april - Øget fokus på dyrevelfærd og klima

Automatik.nu (2019) 4. april - Dyrevelfærd og klimasmarte kødprodukter