Ny brystflæsklinje - AP1 Multifunktionsrobot til brystflæsklinje

Niels Worsøe Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 91.

brystflæsk

Ny brystflæsklinje - AP1 Multifunktionsrobot til brystflæsklinje

AP1 Multifunktionsrobot til brystflæsklinje

Projektet har til formål dels at levere en væsentlig arbejdsmiljøforbedring og dels at reducere enhedsomkostningerne betydeligt svarende til mellem 3,5 og 4 mio. dkk. pr. skift, og at introducere et nyt fleksibelt produktionskoncept.

Målet er en løsning baseret på multifunktionsrobotkonceptet, som kan tilskære bug- og stegestrimmel samt trimme og fjerne svær-rest. Anlægget skal indpasses i det eksisterende fabrikslayout og være forberedt for udbygning med andre af de funktioner, som i dag er manuelle

 

Projektstatus 1. kvartal 2021

Ifølge DMRI’s plan for afvikling af SAF projektporteføljen vil projektets aktiviteter først påbegyndes i andet halvår af 2021.

Den første store aktivitet i projektet bliver at gennemføre projektets analysefase, hvor de overordnede krav for tilskæring og trimning af sværrester  formuleres. Dernæst afdækkes patentråderummet, og markedet undersøges for, om der findes eksisterende udstyr for bearbejdning af brystflæsk.