Projekt - Euromaster – Fremtidens dækcenter

Annemarie  Holsbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 44.

Projekt - Euromaster – Fremtidens dækcenter

Projektet er afsluttet.
2009-2010.

Formålet med projektet var at reducere tunge løft i dækbranchen.
Projektet skabte fokus på udfordringerne med de mange tunge løft, der præger arbejdsmiljøet både hos dækfirmaet Euromaster og i den samlede dækbranche.
Via afklaring, analyse og et speciel designet udviklingsforløb skabte projektet konceptudvikling af nye løsninger til arbejdsprocesser, tekniske hjælpemidler, indretning og arbejdspladskultur. Løsningerne er tilpasset eksisterende faciliteter og et fremtidigt dækcenter-koncept. Euromaster har via projektet fået materiale til at kunne arbejde forebyggende med arbejdsmiljøet i alle lokale centre.

En mand skifter dæk på en bil med et værktøj i hånden

Et vigtigt produkt i projektet var udvikling af en række arbejdsmiljø e-læring moduler til medarbejderne, herunder særligt nyansatte. Som afslutning på projektet blev gennemført en kompetenceudviklingsdag for 120 medarbejdere hvor de nye tekniske løsninger, e-læring og nye arbejdsgange blev præsenteret via en vidensstafet.

Projektet var finansieret af Forebyggelsesfonden.

Aktiviteter
Projektets aktiviteter faldt i fem faser:

  • Kortlægning af arbejdsforhold
  • Udviklingsproces
  • Afprøvning og justering
  • Fremtidens dækcenter
  • Opsamling og formidling/e-læring

Vil du vide mere?