Svinekød med fokus på sundhed og kvalitet
WP:1 BIOAKTIVE KOMPONENTER
SPECIALE:
Tøstesen, KM.(2012) Master Project in Gastronomi & Health, Department of Food Science
Application of bioactive peptides of animal origin with antihypertensive
effect in processed meat products
WP:2 SUNDE ,VELSMAGENDE OG MÆTTENDE KØDPRODUKTER + ERHVERVS PhD
KONFERENCER
Kehlet, U.;Brockhoff, PB.; Tørngren, MA.; Aaslyng, MD (2012) ICoMST 12-17. august
PRESENTATION
Kehlet, U.;Brockhoff, PB.; Tørngren, MA.; Aaslyng, MD (2012) Nordic Nutrition Conf. 3-5.Juni
Serving high protein school meals with pork affect subsequent energy intake at dinner
OMTALE OG PRÆMIER:
Kehlet U. (2015) The Industrial Phd & Postdoc Association Communiation Price - 3. prize
Hedevang, K.; Kehlet, U.(2012) Jyllandsposten-fpn.dk-30. marts
Aaslyng, MD.; Kehlet, U. (2012) foedevarer.di.dk 17.juli
Kehlet, U.(2012) P4 nyheder København 18. september
Pølsen går på kur
Kehlet, U. (2012) Roskilde Avis 21. september side 13
Pølsesnak om sundhed
Kehlet, U. (2012) Jyllandsposten E-Avis 22.oktober
"En fiberpølse med brød, tak!"
Damsbo-Madsen, C.; Kehlet, U. (2012) Annoncetillæg Berlingske Tidende November
Den sunde fiberpølse
Aaslyng, MD. (2013) dr.dk 16. november
Spis pølse med god samvittighed
Aaslyng, MD (2013) Landbrugsavisen.dk 30. december
Kød til frokost gør dig mindre sulten til aften
Aaslyng, MD (2014) dr.dk 1. januar 2014
Kød til frokost gør dig mindre sulten til aften
Aaslyng, MD(2014) bt.dk/kvinder 3. januar 2014
Spis kød til frokost og tab dig
Aaslyng, MD(2014) dagens.dk 6. januar
Slank: Sådan taber du dig - spis kød til frokost
Aaslyng, MD (2014) nordjyske.dk 6. januar
Sagen er bøf
Aaslyng, MD (2014) Ugebladet weekend +diverse lokalaviser.dk + dgo.dk, 7-9, januar
Sund pølse testes hos Dalgaard
Aaslyng, MD (2014) Viborg Nyt 15/1 s. 49 + Aabybro Posten 4/2 s. 35 + Dinby.dk 12/2
Drop salaten til frokost
Aaslyng, MD (2014) Sjællandske 17. januar
Kalundborg skal prøvespise pølser fra Teknologisk Institut
ARTIKLER:
Kehlet, U. Christensen, LB, Raben, A., Aaslyng, MD (2019) International journal of food science and technology
Physico-chemical, orosensory and microstructural properties of meat products containing rye bran, pea fiber or a combination of the two
Kehlet, U (2015) Fødevaremagasinet september side 18-19
Protein er andet end pulver
Meinert, L.; Kehlet, U.; Aaslyng, MD. (2012) Appetite vol 59(2) s. 201-203
Consuming pork proteins at breakfast reduces the feeling of hunger before lunch
Kehlet, U.(2012) Fødevaremagasinet nr. 8 side 18-19
Kød med mæthedsfaktor
Kehlet, U.; Aaslyng, MD. (2014) Food Science and Nutrition
Sensory characteristics and consumer liking of sausages with 10% fat and added rye or wheat bran
INTERVIEWS:
Kehlet, U.(2012) Lorry Lounge 15/11
Fiberpølsen
Aaslyng, MD.(2013) P4 weekend -Nyheder 7.30 -16.november
Fiberpølsen
Aaslyng, MD (2013) P1 Radioavisen 22/12-2013
Kød til frokost gør dig mindre sulten til aften
WP:3 SIKRE HALVFABRIKATA MED GOD SPISEKVALITET TIL FOODSERVICE
http://www.teknologisk.dk/34238.1,1
WP 4: SUND TILBEREDNING AF SVINEKØD
Artikel/Omtale/Interview:
Aaslyng, MD.(2017) livsstil.tv2.dk 10. juli
Gasgrill eller kulgrill?
Meinert, L.(2017) Kerteminde ugeavis 25. juli
Fire myter om grill - passer de?
Meinert, L. (2017) Nordjyske.dk 9. juni
Grill dit kød lækkert uden farlige stoffer
Meinert, L (2017) P4 midtvest 29. maj
Råd til at grille sundere
Aaslyng, MD (2017) P4 Sjælland 4. april
Råd til at grille sundere
Aaslyng, MD.; Winther Lund, B.; Jensen, K. (2016) Food and nutrition sciences 7, side 1315-1329
Inhibition of heterocyclic aromatic amines in pork chops using complex
marinades with natural antioxidants
Aaslyng, MD.; Jensen, K. (2016) Meatingpoint Magazine 9, side 16
Natural marinades can prevent the formation of carcinogenic compounds
Meinert, L. (2015) Søndagsavisen 24h (Horsens og Omegn)
Gas- eller kulgril - hvad er bedst?
Meinert, L. (2015) Politiken.dk 26. juni
Gas til grillen er sundere end kul
Aaslyng, MD, Jensen, K. (2015) Fødevaremagasinet juni side 10
En sundere grill-menu der også smager godt
Aaslyng, MD (2015) Voresmad.dk 1.juni
Tips og tricks til grill
Meinert, L. (2014) Fleischwirtschaft China nr. 1, side 23-24
Healthy and succulent barbecued meat
WP 5: ØKOLOGISK SVINEKØD MED HØJ SPISEKVALITET
Artikel/Omtale
Tørngren, MA.(2014) Fødevaremagasinet september side 18-19
Merværdi af økologiske halvfabrikata - sous vide er løsningen
Tørngren, MA(2014) Foodsupply.dk 20. januar -medlemsnyt
Saftig økokrebinet med sous vide