Værdiskabende drift og vedligehold - Klimaskærm

Iben  Østergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 94.

Beboelsesejendom

Værdiskabende drift og vedligehold - Klimaskærm

For hver af bygningsdelene klimaskærm, varme, ventilation, belysning og vedvarende energi er der udarbejdet tjeklister, faktaark og konsekvensoversigter til brug for ejendomsserviceteknikere og andre.

Tjeklisterne anviser, hvad ejendomsserviceteknikeren bør tjekke på bygningen ved en bygningsgennemgang, hvilke fejl og mangler, han/hun selv kan udbedre, hvilke han skal rekvirere håndværker eller anden ekspert til, og hvilke han skal rapportere videre til ejer/administrator eller få indrapporteret til den 10-årige vedligeholdelsesplan.

Faktaarkene er en lidt grundigere beskrivelse af problemstilling –  ”Hvis du vil vide mere – eller hvis du vil gøre mere”.

Konsekvensarkene fortæller konsekvenserne af god og dårlig vedligehold med hensyn til økonomi, indeklima m.m.

Der er mange forhold, som kan medføre skader i tagkonstruktion og tagrum. Filmen herunder viser, hvordan du som ejendomsservicetekniker kan tjekke tag, loft og tagrum, og dermed være med til at sørge for, at bygningen er i god stand.

Vinduer og træværk er en udsat del af ejendommen. Filmen herunder viser, hvordan du som ejendomsservicetekniker kan tjekke vinduernes tilstand. Det forebygger nedbrydning og skader og det sikrer rettidigt vedligehold.