Vedligehold af private veje og stier - Case - Biens Allé, København S

Rie  Metnik

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 97.

Villavej - Kbh

Vedligehold af private veje og stier - Case - Biens Allé, København S

Bien Allé’s Vejlaug, som består af 26 medlemmer, stod i foråret 2015 overfor at skulle skifte asfaltbelægninger, og henvendte sig derfor til Teknologisk Institut med henblik på at få afklaring af vejens tilstand og belægningsarbejdernes nødvendighed. Med afsæt i denne vurdering ønskede vejlauget desuden hjælp til at vurdere og sammenligne to tilbud på det forestående asfaltarbejde.

Teknologisk Institut udførte en tilstandsvurdering med fotoregistrering på Biens Allé, som er ca. 230 m lang. På baggrund af vurderingen kunne Teknologisk Institut opstille en sammenligning af tilbuddene samt anbefaling om valg af løsning. Vejlauget modtog rapporten en uge efter tilsynet på Biens Allé.

Villy Villadsen fra Biens Allés Vejlaug udtaler ”Vi er meget tilfredse med rådgivningen fra Teknologisk Institut og kan anbefale andre grundejerforeninger at gøre brug af Teknologisk Instituts ekspertise”.