Vedligehold af private veje og stier - Case - Hou Strandpark, Odder

Rie  Metnik

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 97.

Villavej - Hou

Vedligehold af private veje og stier - Case - Hou Strandpark, Odder

I foråret 2016 henvendte Grundejerforeningen Hou Strandpark, Odder sig til Teknologisk Institut, da de ønskede en vurdering af vejenes tilstand i forbindelse med ansvarsoverdragelse.

Hou Strandpark i Odder er en udstykning påbegyndt i 2008. Grundejerforeningen, som består af 98 grunde hvoraf 58 var bebyggede ved besigtigelsen, fik asfalt bærelagsbelægning i 2008 og i efteråret 2015 udlagt nyt pulverasfalt slidlag. Udstykker ønskede nu at færdigmelde og overdrage vejene – og disses vedligeholdelsespligter – til grundejerforeningen.

Teknologisk Institut gennemførte en visuel besigtigelse og tilstandsregistrering af de udførte belægninger og udarbejdede efterfølgende en rapport med gennemgang af vejens tilstand inklusiv vedligeholdelsesstrategi og gode råd.

Repræsentant fra Hou Strandpark udtaler om Teknologisk Instituts udførte arbejde ”Da vi jo er 100% tilfredse med alle parametre, er det ikke let at få øje på forbedringer!”.