3D-print produktion - Bestil dine 3D-printede emner hos os

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

Kig ind i 3D-print kammer

3D-print produktion - Bestil dine 3D-printede emner hos os

På Teknologisk Institut tilbyder vi 3D-print af dine emner i både metal og plastik. 

Skal du have 3D-printet dine emner? Vi råder over Danmarks eneste Center for Industriel 3D-print med en komplet produktionslinje - og vi står klar til at printe dine emner i metal og plastik.

Send dine 3D-print tegninger - så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud

Forskellige 3D-print metalemner på hvid baggrundVi 3D-printer hver dag en række forskellige emner - fra funktionelle prototyper til færdige industrielle emner - og vi leverer fuld kvalitetssikring i både metal og plastik. Kontakt Kristoffer via formularen til højre for at få en pris eller send os dine tegninger - så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud*: 3Dprint@teknologisk.dk

Du kan også selv uploade dine filer og lynhurtigt få et prisestimat gennem vores online prisberegner - prøv den herunder.

*Bemærk: Mindstepris ved bestilling af 3D-printede emner er DKK 2.500 ex moms.
FÅ ET UFORPLIGTENDE PRISESTIMAT

Vi 3D-printer altid i følgende materialer

Metal:

  • Titanium (Ti6AI4V)

  • Aluminium (AISi10Mg)

  • Rustfrit stål (316L)

  • Værktøjsstål (1.2709)

  • Inconel (625)

  • Kobber (CuCr1Zr)

 

Plastik:

  • Nylon (PA12)

  • BlueDP (Blåt metal- og røntgendetetkterbart PA)


Fødevarekontakt:

Som de eneste i Danmark er vi godkendt af fødevarestyrelsen til at 3D-printe emner til fødekontakt i både metal og plastik.

Andre materialer:

Kontakt os for at høre om mulighederne.

Vi tilpasser løsningen til dig

På Teknologisk Institut tilbyder vi både komplette løsninger, der inkluderer hele 3D-printprocessen, samt tilpassede ydelser, der matcher dine behov. Vi råder over fire metalprintere og maskiner til alle bearbejdnings-processer.

Vores mål at sikre vores kunder et maksimum af strategiske fordele ved at bruge 3D-print, og derfor mestrer vi kunsten at matche valg af teknologi præcist med den enkelte opgave og kunde. Kontakt os, og så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

3D-metalprint var den ideelle løsning, fordi formkravene til emnet var så specielle. Det endte med at koste os ca. 5.000 kr at lave akseldelen med 3D-metalprint. Hvis vi skulle gøre det på traditionel vis, havde det kostet 25.000 kr.

- Claus Chr. Moos, CCM Electronic Engineering

Har du spørgsmål?

Står du med et behov, som ikke lige dækkes af listen herover - eller har du spørgsmål til nogle af vores ydelser? Kontakt os endelig, og så finder vi sammen frem til den løsning, der passer lige netop til dig.

Følg os på LinkedIn og få relevante opdateringer

Herunder kan du tage et kig inden for i vores 3D-print produktion, hvor vi hver dag løser opgaver for en række danske og udenlandske virksomheder.