AI-Develop - Udvikl løsninger med AI

Nicolai Fog Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 33.

AI-Develop - Udvikl løsninger med AI

Kunstig intelligens kan bruges vidt og bredt til at løse utallige forskellige opgaver. En out-of-the-box-løsning kan ofte komme langt, men uden et overblik over AI-landskabet, kan de også være svære at finde og implementere ind i sine arbejdsprocesser. Med data på plads og et konkret problem du gerne vil løse, kan der stadig være et stykke vej, indtil du finder ud af, hvordan det problem faktisk skal løses.

Teknologisk Institut tilbyder et AI-Develop forløb, hvor du kan få løst et specifikt forretningsrelateret problem med en AI-løsning udviklet af vores AI-eksperter. Vi deler forløbet op i 2 faser, hvor du først får givet en go/no-go beslutning for, om du vil gå videre med et udviklingsprojekt, og derefter kan vælge at fortsættte med at løse din problemstilling.

Fase 1 foregår gennem en indledende screening af virksomheden med henblik på data og en forundersøgelse af problemet, for at se, om det kan løses med AI. Herfra kan din virksomhed vælge at sætte projektet på pause eller at fortsætte med et udviklingsprojekt i fase 2, hvor vi går hele vejen fra opsamling af data til at implementere løsningen i jeres forretning.

Vil du høre mere om AI-Develop? Så kan du skrive eller ringe til os (+45 7020 2084) og hør mere.

Som led i vores AI-tilbud tilbyder vi også sparrings- og rådgivningstimer til en fast pris. Her kan du spørge videre ind til, hvordan kunstig intelligens kan implementeres i din virksomhed og sparre med vores eksperter, for at holde dig opdateret på emnet.

Hvad indebærer AI-Develop?

Forløbene varierer blandt virksomheder, og kan tilpasses, så de passer lige til dine behov. Herunder ser du et eksempel på et AI-Develop forløb:

Fase 1 - Indledende Screening

  • Feasibility study - Vi foretager en foranalyse af problemet
  • Check-up af digital infrastruktur, dataopsamlingsstrategi, datakvalitet, mm.

Fase 2 - Udvikling og implementering af løsning

  • Opsamling af trænings- og test-data
  • Udvikling af AI model
  • Implementering af model og interface i konkret AI-løsning
  • Test og demonstration af løsning
  • Implementering af løsning i firmaets arbejdsgange

Med AI-Develop får du screenet din virksomhed med henblik på implementering og udvikling af en AI løsning til et konkret problem.