AI-Integrate - Foren arbejdspraksis og AI

Nicolai Fog Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 33.

AI-Integrate - Foren arbejdspraksis og AI

Kunstig intelligens bliver allerede brugt som værktøj i mange danske virksomheder. AI-teknologier kan løse mange opgaver på nemmere og mere automatisk vis end et menneske kunne. Out-of-the-box AI-systemer kan være relativt nemme at implementere, men det er ikke altid tydeligt, hvad de skal bruges til, hvordan de faktisk fungerer og om man bruger dem på den rigtige måde. 

AI-Integrate forløb handler om at forankre viden om AI i virksomhedens dagligdag. Forløbene har til formål at opkvalificere og uddanne, så du ikke er bundet af samarbejdspartnere for at udvikle og vedligeholde AI-systemer i din virksomhed. Vi kan også hjælpe med at gøre jeres brug af AI mere strømlinet og professionel ved at opsætte professionelle AI-workflows og -pipelines. AI-Integrate dygtiggører din virksomhed indenfor AI og kan etablere god praksis i forretningens AI-afdeling. Forløbene kan også hjælpe dig med at sørge for, at din brug af AI er etisk, sikker og pålidelig.

Vil du høre mere om AI-Integrate? Så kan du skrive eller ringe til os (+45 7220 2084) og hør mere.

Som led i vores AI-tilbud tilbyder vi også sparrings- og rådgivningstimer til en fast pris. Her kan du spørge videre ind til, hvordan kunstig intelligens kan implementeres i din virksomhed og sparre med vores eksperter, for at holde dig opdateret på emnet.

Hvad indebærer AI-Integrate?

AI-Integrate forløb varierer baseret på dine behov, og kan tilpasses så de passer lige ind i den situation, som din virksomhed står i. Generelt skældner vi mellem to slags forløb: AI-Integrate: Implement og AI-Integrate: Secure.

Implement-forløb handler om efteruddannelse og at forankre AI i din virksomhed gennem kurser, undervisning og integration af workflows i din virksomhed. Secure-forløb handler om at sikre, at din brug af AI er sikker, etisk forsvarlig, pålidelig og stabil. Dette foregår gennem workshops og virksomhedsforløb, hvor arbejdsprocesser bliver forenet med sikker brug af AI.

Her kan du se eksempler på de to slags AI-Integrate forløb:

Hvis du er mere i trivl, så klik på ovenstående grafik for at sende en mail afsted til os, så du kan høre mere om AI-Integrate.