Analyse af plast og maling med røntgen- og neutronstråling - Forsøg hos neutron- og synkrotronfaciliteter

Søren Bastholm Vendelbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 24.

Forsøg hos neutron- og synkrotronfaciliteter

Analyse af plast og maling med røntgen- og neutronstråling - Forsøg hos neutron- og synkrotronfaciliteter

Når tiden kommer til at udføre eksperimenterne ved en storskala-facilitet, kan vi på Teknologisk Institut hjælpe med at stille med det rigtige hold af eksperter til opgaven. Vi har folk med knowhow om, hvordan systemerne fungerer, det vil sige, at vi on site kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.  Vi kan simulere, hvordan eksperimentet ser ud, eller lave en fortløbende dataanalyse, der giver information om man skal forsætte en måling, rette nogle parametre, eller gå videre til den næste måling. Hvis der er behov for det, kan vi stille med et eksperter, som kan udføre målingen alene.

Ved nogle teknikker kan resultatet af en måling ses med det samme, men i andre tilfælde kræver det en ordentlig dataanalyse at få al information ud af datasættene. Her kan vi hjælpe med den rigtige software og eksperter der har erfaring i disse dataanalyser. De kan udføre analysen og komme med en let forståelig rapport om det udførte forsøg. De kan også bidrage med en vurdering om der er behov for opfølgende målinger.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med

  • Eksperter der hjælper on location
  • Komme med et komplet hold, der løser opgaven alene
  • Fortolkning af data
  • Udarbejdelse af rapport om analysens konklusioner
  • Vurdering af behov for opfølgende målinger