Avancerede materialer og procesudvikling

Jens  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 98.

Medarbejder i laboratorie

Avancerede materialer og procesudvikling

Velkommen til gruppen, der arbejder med materialer til energianvendelser og med gas- og reaktorteknologi. Vi er en gruppe af kemikere, fysikere og materialeeksperter, som står klar til at hjælpe erhvervslivet med at skabe succesfulde produkter.

Vellykket produktlancering i et globalt marked kræver optimerede materialeløsninger og fremstillingsprocesser. Teknologisk Institut har gennem en årrække arbejdet tæt sammen med danske teknologivirksomheder og forsyningsselskaber inden for disse områder. Eksempler herpå er løsninger til forgasningsanlæg, katalytiske processer, komponenter til brændselsceller og nye brændstofteknologier. Vi kan være med i hele forløbet fra 'technology scouting' og laboratorieforsøg til pilottest i egne laboratorier, 'field test' og monitorering på det industrielle anlæg. Teknologisk Institut hjælper også gerne din virksomhed med at skabe et succesfuld produkt til et globalt marked.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?


Vi tilbyder desuden følgende: