Bæredygtig Forretningsudvikling

Cæcilie Pedersen Holmbom

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 40.

Daniel står med en lille rød bold i hånden og ligner en der forklarer noget til sine tre kollegaer, der står omkring ham

Bæredygtig Forretningsudvikling

Vi tilbyder strategisk rådgivning til virksomheder, der ønsker at øge deres indtjening på den grønne omstilling. Virksomheder skal allerede leve op til krav fra lovgivning og kunder, og der kommer kun mere i fremtiden. Samtidig er der forretningsmæssige muligheder i at være det grønne alternativ i markedet og opbygge en kunderelation rundt om bæredygtige værditilbud. Derfor har virksomheder brug for at finde en god, grøn måde at drive forretning, så de både nu og i fremtiden står stærkt i konkurrencen med andre om at servicere deres kunder.

 

Sådan hjælper vi

  • Forandring gennem bæredygtige indsatser
  • Grønne værditilbud
  • Udvikling af kompetencer 

Klik rundt i menuen til højre for at læse mere om vores ydelser.

Eller kontakt Emil på emsu@teknologisk.dk eller +45 7220 1866

 

Vi skubber grænserne for bæredygtig forretningsudvikling i samarbejde med de førende på feltet i projekter som Afkobling2030 og Servitize. Vi har dermed erfaringen til at hjælpe din virksomhed med næste trin for jer uanset hvor nye eller erfarne, I er på området.