Modstandsdygtighed

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Travl containerhavn med mange containere på vej ud i verden.

Modstandsdygtighed

Vi styrker din virksomhed og gør den mere resilient over for kommende kriser

Er du bekymret for, om din virksomhed kan håndtere fremtidige, uforudsete kriser? Hos Teknologisk Institut står vores eksperter og specialister klar til at hjælpe med at øge din virksomheds modstandsdygtighed og resiliens.

Verden forandrer sig med større hast end nogensinde før. Etablerede virksomheder udfordres i stigende grad af uventede kriser affødt af eksempelvis krige og epidemier, der ændrer de gængse spilleregler for ledere og organisationer og sætter nye krav til resiliens i virksomheder. Dertil udfordres mange virksomheder af nye konkurrenter, ny teknologi, it-sikkerhed, stigende priser på råvarer, svigtende leverandører og stigende krav til bæredygtighed. Hvordan forholder man sig bedst til den næste krise og mulige trusler?

Svaret er, at ledere bør arbejde på at gøre deres virksomheder og organisationer mere modstandsdygtige. Hvad enten jeres ønske om at gøre forretningen mindre sårbar drejer sig om øget bæredygtighed, en mere robust værdikæde, øget digitalisering, bedre cybersikkerhed, større produktsikkerhed, øget salg eller et helt andet område, har vi stor ekspertise i at hjælpe virksomheder, organisationer og statslige aktører med at øge deres modstandsdygtighed.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med:

  • At tænke i alternativer til jeres nuværende forretningsstruktur og lægge fundamentet til en mere agil og resilient virksomhedsdrift
  • At udvikle nye processer og rutiner, så I kan handle på baggrund af uventede risici og opnå det fornødne overblik over virksomhedens værdikæder og sårbarheder
  • At forberede jeres forretning på en lang række konkrete scenarier, der kan få kraftig indflydelse på jeres virksomhed, og på den baggrund lægge forskellige handlingsplaner
  • At kunne prioritere mellem højest mulig økonomisk profit og ansvarlig risikostyring
  • At håndtere – og måske ligefrem lukrere – på fremtidige kriser og trusler. En proaktiv tilgang kan skabe konkurrencefordele og nye forretningsmuligheder

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor er det vigtigt, at min virksomhed er modstandsdygtig?

At arbejde med modstandsdygtighed handler i sin essens om at gøre din virksomhed og organisation mindre sårbar over for fremtidige kriser, der kan ramme individuelt eller bredt i din branche.

Verden udvikler sig med hurtigere end tidligere, og forandringerne slår igennem med større kraft. Koblet med et væld af uforudsete begivenheder og kriser gør det mange virksomheder og industrier sårbare. Vores mantra er, at det er bedre at arbejde med sin modstandsdygtighed i gode tider end at vente til, at krisen indtræffer. Ved at arbejde strategisk med modstandsdygtighed og forankre det i virksomhedens dna kan man opnå et betydeligt forspring i forhold til sine konkurrenter.

Hvis du gerne vil have hjælp til at styrke din virksomheds modstandsdygtighed, så tøv ikke med at kontakte Teknologisk Institut. Du kan høre mere, om hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte forretningsleder Troels Behrenthz Andersen på: +45 72 20 16 89 og tbea@teknologisk.dk.Hvad får jeg ud af det som leder/virksomhedsejer?

Som leder får du en række redskaber og værktøjer, som sikrer, at resiliens bliver forankret i din virksomhed og organisation. Med værktøjerne sørger vi for, at din virksomhed arbejder proaktivt og hele tiden er på forkant med de kriser og trusler, som lurer i horisonten. Det gør, at du som leder får skabt et godt overblik over de trusler og fremtidsscenarier, du og den øvrige ledelse skal forholde sig til og på den baggrund kan planlægge forskellige handlingsmuligheder afhængig af, hvordan fremtiden udspiller sig. Til sammen gør det, at du som leder er beredt på hændelser i fremtiden og kan sove roligt om natten.

Hvis du gerne vil have hjælp til at styrke din virksomheds modstandsdygtighed, så tøv ikke med at kontakte Teknologisk Institut. Du kan høre mere, om hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte forretningsleder Troels Behrenthz Andersen på: +45 72 20 16 89 og tbea@teknologisk.dk.Hvem henvender ydelserne sig til?

Alle virksomheder, organisationer, kommuner, statslige aktører, uddannelsesinstitutter, mv., som har behov for at øge deres modstandsdygtighed.

Hvis du gerne vil have hjælp til at styrke din virksomheds modstandsdygtighed, så tøv ikke med at kontakte Teknologisk Institut. Du kan høre mere, om hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte forretningsleder Troels Behrenthz Andersen på: +45 72 20 16 89 og tbea@teknologisk.dk.Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

Vi kan hjælpe med at igangsætte og lede et udviklingsprojekt med det formål at gøre virksomheder og organisationer mere modstandsdygtige. På baggrund af vores praktiske erfaringer med danske virksomheder og den nyeste, internationale forskning hjælper vi vores kunder med at gøre et eller flere områder af deres forretning mindre sårbare.

Vi identificerer sårbare områder i jeres forretning og gennem de nyeste værktøjer og metoder, herunder scenarieplanlægning og identificering af kommende trends og fremtidsscenarier, øger vi disse forretningsområders modstandsdygtighed og virksomhedens resiliens.

På Teknologisk Institut har vi over 1100 eksperter og specialister, og derfor kan vi garantere vores kunder, at vi kan øge deres modstandsdygtighed inden for en lang række områder.

Hvis du gerne vil have hjælp til at styrke din virksomheds modstandsdygtighed, så tøv ikke med at kontakte Teknologisk Institut. Du kan høre mere, om hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte forretningsleder Troels Behrenthz Andersen på: +45 72 20 16 89 og tbea@teknologisk.dk.Hvad indeholder et udviklingsprojekt hos Teknologisk Institut?

Specialisterne og eksperterne på Teknologisk Institut kan facilitere et udviklingsprojekt for jer fra start til slut. Gennem en innovativ og eksplorativ tilgang vil vi facilitere et skræddersyet forløb, som vil tage udgangspunkt i jeres konkrete situation og udfordringer.

Følgende områder vil bl.a. indgå:

  • Kortlægning af modstandsdygtigheden i jeres virksomhed. Tænker I på alternative måder at drive forretningen på, hvis I oplever modgang og kriser? Har I processer, rutiner og evner til at aflæse jeres omgivelser og omstille jer hurtigt, når det er nødvendigt?
  • Identificering af mulige scenarier og prioritering af jeres fokus. Hvordan kan jeres omgivelser udvikle sig i forskellige scenarier? Hvilke dele af jeres forretning er vigtigste at holde kørende i kriser? Hvad er de største trusler og muligheder i den nære og den fjerne fremtid? Hvordan kan I hele tiden opdatere jeres scenarier for hurtigt at identificere forandringer i omgivelserne?
  • Udvikling og definering af initiativer til at øge jeres modstandsdygtighed og igangsætning af konkrete tiltag, der indenfor de identificerede kritiske områder kan gøre din virksomhed mere agil og robust.

Hvis du gerne vil have hjælp til at styrke din virksomheds modstandsdygtighed, så tøv ikke med at kontakte Teknologisk Institut. Du kan høre mere, om hvad vi kan gøre for dig ved at kontakte forretningsleder Troels Behrenthz Andersen på: +45 72 20 16 89 og tbea@teknologisk.dk.