Modstandsdygtighed - Vores ydelser

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

En motorvej i en ørken med vindmølle i baggrunden

Modstandsdygtighed - Vores ydelser

Her kan du læse om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe din virksomhed med at blive mere modstandsdygtig. Vi tilbyder forskellige typer samarbejde, hver med sit fokus. Det er naturligvis også muligt at kombinere ydelserne.

 • Hvor robust er vores produkt- og serviceportefølje?
  Vi laver en analyse af robustheden i din virksomheds produkt- og serviceportefølje med henblik på fremtidssikring af jeres forretningsmodel(ler), så virksomheden bliver mere modstandsdygtig.
  Til slut står du med et overblik over, hvor robust virksomhedens produktportefølje er, såfremt kriser af forskellig art indtræffer.
 • Hvor modstandsdygtig er din virksomhed? Få det komplette overblik
  Få en modenhedsmodel, hvor I bliver vurderet og analyseret på jeres økonomiske, strategiske, organisatoriske, ressourcemæssige, vidensmæssige, kulturelle, markedsmæssige og værdiskabende modstandsdygtighed.
  Til slut står du med et komplet overblik over organisatorisk kritiske sårbarheder i din virksomhed.
 • Hvilke resiliensskabende initiativer skal vi igangsætte?
  Få identificeret og udviklet initiativer, der øger jeres virksomheds robusthed og/eller agilitet, så I bliver mindre sårbare over for fremtidige kriser. Initiativerne bliver implementeret i jeres nuværende forretningsmodel, så den bliver mere modstandsdygtig i fremtiden.
  Til slut står du med en mere modstandsdygtig virksomhed og forretningsmodel.