Modstandsdygtighed - Inspiration

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Billede af en række bøger på gul baggrund

Modstandsdygtighed - Inspiration

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal i gang med at arbejde med modstandsdygtighed? Hvor skal du starte og slutte? Hvor ligger der typisk nogle potentielle trusler eller muligheder i organisationen og verden omkring?

Det kan du få nogle bud på her, hvor vi har samlet vores viden om emnet og kogt det ned til nogle artikler med konkrete tips og gode råd til, hvordan I øger jeres modstandsdygtighed.

Læs vores artikler om opbygning af modstandsdygtighed
 

en metalkæde i modlys

En robust værdikæde er vejen til resiliens
Skal din virksomhed være mere modstandsdygtig, kan du med fordel kigge på, om din værdikæde indeholder unødvendige sårbarheder, som gør, at virksomhedens evne til at modstå forandringer i samfundet og på markedet ikke er så god, som den kunne være. 
Læs artikel

 

Fabrikker vender hjem til hovedkvarteretOutsourcing er outdated: Derfor giver det mening at flytte sin produktion hjem
Uro og kriser har gjort det mere attraktivt for virksomheder at flytte hele eller dele af sin produktion tilbage på hjemmemarkedet. I denne artikel kan du blive klogere på denne tendens, og hvordan “reshoring” kan fremtidssikre din virksomhed.
Læs artiklen

 

mand med dominobrikkerFem gode råd til at undgå en krise i virksomheden
Her får du vores bedste råd til, hvordan du opbygger din virksomheds modstandsdygtighed for at undgå en krise i virksomheden. Handler du i rette tid, kan du undgå de værste konsekvenser af uforudsete ændringer i din virksomheds markedsvilkår.
Læs artiklen