Innovationstjek

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

billede af otte cirkler med ikoner der illustrerer innovation

Innovationstjek

Den nye erhvervsfremmelov blev skudt i gang 1. januar 2019. Det betyder også, at der ikke længere findes en statsfinansieret ordning, der hedder "InnovationsAgenterne", hvor små og mellemstore virksomheder (SMV) kan få et gratis Innovationstjek (som beskrevet nedenfor). Men sidder du i en SMV, eller en hvilken som helst anden virksomhed, og er nysgerrig på din virksomheds teknologiske udviklingsmuligheder, så kan vi stadig gennemføre et Innovationstjek. Vi finder en pris, der passer til det omfang af Innovationstjekket, som du ønsker.

Et Innovationstjek er en unik mulighed for at afdække, om din virksomhed kan agere anderledes, smartere eller bedre.

Vi tilbyder små og mellemstore virksomheder (under 250 ansatte) et gratis Innovationstjek. Innovationstjekket har til formål at bringe teknologisk inspiration til din virksomhed, så I kan udnytte virksomhedens innovationspotentiale til fulde. Vil I gerne i gang med et konkret udviklingsprojekt eller have nye øjne på virksomhedens udviklingsmuligheder, så er et Innovationstjek et oplagt sted at starte.

InnovationsAgent-ordningen er finansieret af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Ordningen rummer omkring 40 erfarne InnovationsAgenter, der kommer fra landets syv GTS’er (Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter).

Alle syv GTS’er har et indgående kendskab til nationale og internationale støtte- og finansieringsordninger, der kan understøtte udviklingen i din virksomhed. Derudover har ordningen en stor ekspertise i at henvise virksomheder til de rette eksperter og samarbejdspartnere, som kan hjælpe virksomhederne videre i udviklingsprocessen.

Innovationstjekket kan give din virksomhed:

  • Inspiration og vejledning i mulige udviklingsmuligheder
  • Identificering af mulige udviklingsindsatser
  • Prioritering af identificerede udviklingsindsatser
  • Henvisninger til relevante eksperter og samarbejdspartnere
  • Henvisninger til relevante finansierings- og støtteordninger
  • Mulighed for sparring med henblik på at styrke innovationskompetencerne i din virksomheds ledelse
  • Matchmaking i form af kontakt til relevante eksperter fra videninstitutioner, private virksomheder, universiteter, innovationsnetværk, væksthuse, lokal erhvervsservice, brancheforeninger mv.