Åben innovation

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

billede af otte cirkler med ikoner der illustrerer innovation

Åben innovation

Har du eller din virksomhed brug for inspiration eller hjælp til at udvikle nye løsninger med anvendelse af Åben innovation?  Virksomheder, som ikke blot udvikler ”inden døre”, men som er åbne for innovation udefra, arbejder med ”åben innovation”. Åben innovation beskriver både en tilgang og en forretningsstrategi, hvor man erkender, at innovative løsninger kan skabes uden for virksomheden og tilføres virksomheden. En sådan inddragelse af eksterne parter i en innovationsproces har mange succeshistorier forbundet med sig.

Når I arbejder med åben innovation som udviklingsmodel, har I mulighed for at inddrage forskellige parter med kompetencer, viden og interesser inden for forskellige aspekter af innovationsprocessen. I vil derved drage nytte af forskellene, indhente ekstern viden og stadig være styrende i processen.

Vi arbejder med at skabe det gode samarbejde på tværs af organisationer, mellem virksomheder, privatpersoner eller eksperter, hvor overvejelser omkring slutløsningen, rettigheder og ressourcer er i fokus, og hvor det er relevant for jeres innovationsproces og jeres målsætninger. Vi arbejder gerne som 3. part i en åben innovationsalliance, som procestilrettelægger, samt som faciliterende og processtyrende, for at sikre, at samarbejde, kompetencer og viden bliver sat i spil på bedste vis.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Udvikling og tilpasning af åbne innovationsprocesser, -metoder og -værktøjer til netop din udfordring
  • Tilrettelæggelse og facilitering af processer
  • Udarbejdelse af samarbejds-/fortroligheds- og rettighedsaftaler
  • Identificering af relevante samarbejdspartnere og fokusering af samarbejdet.